2777
2789
عنوان

دختر خالم خیلی بهم حسودی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 24 پست
مهمونی مجبوری تحملش کنی ولی کلاً همین مهمونیایی که ممکنه اون توش باشه رو به حداقل برسون

امروز نمیدونم لز کجا فهمیده شوهرم رفته با دوستاش مسافرت  اس داده شوهرت تو رو نبرده ناراحت نباش منو اقام میریم تو رو هم میبریم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااا ينى چى

یه بار تو مهمونی میگفت چقدر دلم برات میسوزه با مادر شوهرت زندگی میکنی من ک راحتم  حالا خودش تو خونه دو اتاقه زندگی میکنه من میتونم مستقل  بشم ولی شوهرم بخاطر خانواداش مجبوره یه مدت با خانواده زندگی کنه ک من اصلن مشکلی ندارم ولی اون همش نیس کنایه میزنه 

بنظرم چند بار اساسی ازش فاصله بگیر تا متوجه بشه ک نمی خوای باهاش باشی

هر کاری بکنم بازم بخاطر فامیلی نمیشه تازه ن تنها دختر خالمه دختر عموم هم هست از هر دو طرف گیرم 

یه بار تو مهمونی میگفت چقدر دلم برات میسوزه با مادر شوهرت زندگی میکنی من ک راحتم  حالا خودش تو ...

اينطورى كه ميگه بگو اتفاقا من خيلى راحتم منم دلم برا تو ميسوزه خونت كوچيكه و فلان

ميشه براى حاجتم يه صلوات بفرستين؟😍😍😘😘❤️❤️
اينطورى كه ميگه بگو اتفاقا من خيلى راحتم منم دلم برا تو ميسوزه خونت كوچيكه و فلان

بخدا جواب نمیدم سعی میکنم خودم بزنم به اون در  چون میدونم تو زندگیش خوشبخت نیس جوابش نمیدونم ولی همش تو ذهنم با خودم خود خوری میکنم اعصابم بهم میریزه بخصوص ک  نوزاد شیر خواره دارم  همش حرص میخورم