2777
2789
عنوان

يه دختري از فاميلامون ....

655 بازدید | 39 پست

خانومهاي عزيز سلام هر كسي چيزي ميدونه دريغ نكنه بگه ......

دختر دايي شوهرم بيست و سه سالشه رفته دكتر گفتن مشكل تنبلي تخمدان داري ممكنه تا چند سال بعد حامله نشي ...... 

مشكل اينجاست كه ازدواج نكرده هنوز دكترم گفته تا ازدواج نكني من نميتونم  كاري كنم واست ....

الان يه خواستگار داره كه از نزديكان خانواده مادرشه و ادم هاي خوبي هستن ولي باباش قبول نميكنه ....

خودش خيلي دلش ميخواد و راضيه ....

يعني ممكنه اگر دير ازدواج كنه ديگه حامله نشه .....

باباش راضي نميشه چون پسر نداره هفتا دختر داره و اين دخترش رو خيلي دوست داره چون بيشتر كارهاي مردونه رو انجام ميده تو خونه  ....باباش سكته زده نصف بدنش فلج شده به سختي راه ميره الان ......

ميشه راهكار بدين ......

كسي بوده با اين مشكل دير ازدواج كرده باشه بعد تونسته باردار بشه ......

خيلي قاطي ر درهم و بد توضيح دادم ببخشيد عشقا ....

♥️🌸😘

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولید مثل اونقدر مهم نیست که در صورت نارضایتی بخواد ازدواج کنه.مشکل تنبلی با دارو حل میشه.شاید کیست یا فیبروم داره!!

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم
فقط تنبلی داره؟؟؟؟مشکله دیگه ای که نیست،،،؟؟؟

نه فقط همينه برا منكه اينجوري گفت .....

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

هم اتاقی من تو خوابگاه اینجوری بود کلا در سال دوبار پریود میشد

دکتر بهش گفت بعد ازدواج خوب میشی فقط اصلا پیشگیری نکن

الان 25 سالشه هنوزم ازدواج نکرده

دلیلی نداره مشکلی پیش بیاد اگه فقط تنبلی تخمدان باشه

از امروز منم رژیمم 😊😊😊وزن شروع 66 و 700 گرم

خب ازدواج سریعتر یعنی مدت بیشتری وقت هست که بشه درمان کرد و تلاش برای بارداری اما خب این موضوع نباید باعث بشه ازدواج نامناسب کنه. بچه داشتن مهمه اما بچه در درجه اول پدر خوب میخواد

اما اگه کیس مورد نظر خوبه و مخالفت پدر بیجا و از سر خودخواهی یا دوستی خاله خرسه است از طریق یه بزرگتر پدرو راضی کنه و ازدواج کنه

ببین ازدواج تو سن بالا نازایی میارع باردار شدن برای سن بالای 35 مشکله ، درصد امکان بارداری کمه ، ایشون هم تنبلی تخمدان دارن اگه خواستگارشون خوبه ازدواج کنن نگرانیم نداشته باشن

همه دنیام دخترم❤️

خاله منم ی همچین مشکلی داشت یکمم دیر ازدواج کرد ولی بعد از ازدواج بلافاصله باردار شد ،جلوگیری نکرد ک ب دردسر بیفته ،ولی بچه دومشو یکم سخت باردار شد خلاصه خوب بود خداروشکر 

ان شاالله این دخترخانمی ک شما میگید هم مشکلی پیش نیاد براش

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

بهتره پیش چنتا دکتر بره و مشورت کنه

منم کیست دارم 

بیشتر دکترا میگن زودتر ازدواج کن

ولی خب شرایطش پیش نیومده

حرف دکترا خیلی ملاک نیست اگه بخاد هر غیر ممکنی ممکن میشه

تا توهستی و غزل هست دلم تنها نیست