2777
2789
عنوان

يه دختري از فاميلامون ....

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 39 پست
نه من دخالتي نميكنم فقط ازم سوال كرد منم نميدونستم بهش چي بگم گفتم از تجربيات خانوم ها بپرسم براش اس ...

ببخشیدا رک گفتم چون کلا خانواده شوهر نهایتا عروس جز خودشون حساب نمی کنن فردا روز اون دختر با باباش دعوا کنه یا حتی باباش سکته کنه همه می ریزن سرت و کی گن تو ال کردی تو بل کردی تجربه ثابت کرده اصلا نباید چیزی بگی حتی راهنمایی و دلسوزی

@heseqob
ببخشیدا رک گفتم چون کلا خانواده شوهر نهایتا عروس جز خودشون حساب نمی کنن فردا روز اون دختر با باباش د ...

خواهش ميكنم ميفهمم چي ميگي عزيزم همينطوره .....

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ازدواج سریعتر یعنی مدت بیشتری وقت هست که بشه درمان کرد و تلاش برای بارداری اما خب این موضوع نباید ...

كلاً باباش گفته اين عصاي منه شوهرش نميدم تا نمردم ....

خاستگاراش رو رد ميكنه همشونم موردهاي خوبي بودن ...

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
بهتره پیش چنتا دکتر بره و مشورت کنه منم کیست دارم  بیشتر دکترا میگن زودتر ازدواج کن ولی خب ش ...

همينطوره عزيزم ....

كلاً باباش گفته اين عصاي منه شوهرش نميدم تا نمردم .... خاستگاراش رو رد ميكنه همشونم موردهاي خوبي ...

هر چی فکر میکنم چطور یه پدر میتونه دلش بیاد اینکارو بکنه نمی فهمم! به نظر این اصل ماجرا نیست. هیچ پدری در حق جگرگوشش اینکارو نمی کنه. 

خداجوووونم شکرت            
هر چی فکر میکنم چطور یه پدر میتونه دلش بیاد اینکارو بکنه نمی فهمم! به نظر این اصل ماجرا نیست. هیچ پد ...

اصلش همينه باباش پسر نداره ميگه اين پسر منه اين نباشه خونه من لنگه دكتر دارو خريد حساب كتاب همش دست همين دخترشه پدرش هم خيلي دوست داره دخترشو و فك ميكنه كه از عمرش كم مونده واسه همين ميگه تا من نمردم شوهرش نميدم يعني من زياد زنده نميمونم ......

من ديدمشون ميدونم همينه .....

این پدر دشمن خوشبختی دخترشه، دیگه نباید به مخالفتش توجه کرد

دختره هم ميخواد همين كارو بكنه ميگه با اينكه بابامو خيلي دوست دارم و مظلومه و تنها ولي چاره ندارم بايد تو روش واييستم .....

من از سن پایین تنبلی تخمدان داشتم تو سن ۲۴ ازدواج کردم و بعد از چند سال ای وی اف کردم . ولی شنیدم خیلی ها تو اقدامات اول شون حامله شدن . دوتا نصییحت بهش بکن برای ازدواج عجله نکنه تا یک کیس خوب . یکی تو دوران عقد زود حامله میشه یکی چند ماه اول بعد از عروسی . بخاطر بالا بودن هورمونا و علاقه ی و اشتیاق زن و مرد بهم حتما حتما زود اقدام کنن برای بچه دار شدن تو همین دوران  و یکی این ک اصلا اصلا قرص جلوگیری ویا قرص اورژانسی اصلا نخوره 

امشا الل... خوشبخت بشه