2777
2789
عنوان

هفته ۳۶ و وزن جنین

2549 بازدید | 16 پست

بچه ها یکی منو راهنمایی کنه خداروشکر من بارداری سالمی دارم و الان ۳۶ هفته هستم هفته ۳۲رفتم سونو گفت وزن نی نی ۲کیلو ک ۶۰گرمه که گفتن خیلی خوبه هفته قبل که ۳۵بودم دکتر خودم وزن کرد ۸۰کیلو و ۴۰۰گرم بودم این هفته که ۳۶ هستم دوباره وزن شدم کخ ۸۰کیلو و ۳۰۰گرم بودم میگم اخه چرا وزنم پایین اونده البته ۱۰۰گرمه ولی نگرانم البته چندروزه پیاده روی میکنم

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۲ هفته وزنش ۱۷۰۰ بود من میترسم باز ریز باشه چون این‌هفته رفتم‌ پیش دکترم گفت وزن‌اضافه نکردی😐

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
من ۳۲ هفته وزنش ۱۷۰۰ بود من میترسم باز ریز باشه چون این‌هفته رفتم‌ پیش دکترم گفت وزن‌اضافه نکردی😐

میخوای برا اینکه خیالت راحت شه میگی هفته های اخر دوباره سونو بنویسه ولی واقعا ما زیادی استرس میکشیم

میخوای برا اینکه خیالت راحت شه میگی هفته های اخر دوباره سونو بنویسه ولی واقعا ما زیادی استرس میکشیم

من‌نمیخوام زیادم‌درشت باشه در حد ۳ کیلو اینا خوبه چون زایمان سخت میشه 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
من ۳۲ هفته ۲ روز ۱۸۹۰ بود به نظرتون تا ۳۸ هفته ۴ روز ۳ کیلو میشه 

حتما میشه حداقل هفته ای ۲۰۰گرم اضافه میشه

من ارزومه تو ۳ کیلو باشه چون شکمم کوچیکه همه مسخرم میکنن میگن نیم کیلو میشه دلم میخاد تپلو باشه  ...

نگران نباش منم برای شکمم مسخرم میکنند اما رفتم سونو وزنش خوب بود

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
من ارزومه تو ۳ کیلو باشه چون شکمم کوچیکه همه مسخرم میکنن میگن نیم کیلو میشه دلم میخاد تپلو باشه  ...

دخترم تو 32هفتگی 2200بود تو 39هفتگی 4200دنیا اومد 

ماه اخر خیلی بستنی  سیرابی کله پاچه 

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍