2777
2789
عنوان

ترسناک ترین اتفاقی که براتون افتاده ویادتون نمیره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5161 بازدید | 159 پست

یه بارم منو دخترم داشتیم از پارک میو مدیم خونمون پارک پشت خونمون بود بعد یه پرایدی اومد پشتمون وایساد داشتور ور میکرد منم با دخترم  داشتم حرف میزدم یه دفعه دخترم برگشت گفت مامان دست عمو چیه  بر گشتم دیدم ک....ی.....ر  گرفته دستش نمیدونم چی بلغور میکرد نگام میکرد هی باهاش ور میرفت نمیدونم چرا قدرتم از دست دادم بجا اینکه بدوم پاهام بیحس شد یه دفعه از ترس  که یه دفعه دخترم بغل کردم درو باز کردم رفتم خونه تا میتونستم هق می زدم  گریه کردم که اگه یه همسایه منو میدید درموردم چه فکری میکرد یادشم حالم بد میکنه 

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍
منم ماه اخربارداریم توخیابون بودم که یه ازخدابی خبری باماشین افتاددنبالم هی درجلوروبازمیکردومیگفت زو ...

وای منم یبارازمدرسه که برمیگشتم کوچه خیلی خلوط بوددونفر باموتورپشتم بودن میخاستن به زورمنو ببرن الکی به یه اسمی صدام میکردن کسی شک نکنه دوزدن فکرکنن دخترشونم فرارکردم خلاصه پشت سرمو نگاه نکردم فقط سریع دویدم خونمون 😰😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی ما گفتیم عروسی نمیخوایم منظور. خرج انچنانی و بزن و. بکوب شوهرمو خانوادمم سو استفاده کردن هیچی ن ...

اخي اشكال نداره خانمي انشاالله خوشبخت باشين 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

خیلی دوست دارم داستان زندگیم بگم اما چون تازه وارد سایت شدم میترسم باورم نکنن

کاش فردا صبح که بلند میشم از خواب هیچی یادم نیاد کاش میشد برگردم به عقب و ی جاهایی از گذشته پاک میکردم .
الان من دیگه رفتاراشون شناختم و عادت کردم قبلا اصلا تو خانواده‌مون دعوا ندیده بودم ما خیلی آروم و اد ...

اره مثه مادرشوهر من و دختراش جيغ جيغوان بدم مياد حرف زدن عادي شونم با داد و بي داده

وای منم یبارازمدرسه که برمیگشتم کوچه خیلی خلوط بوددونفر باموتورپشتم بودن میخاستن به زورمنو ببرن الکی ...

منم ظهربودوخلوت خیلی هم جدی میان دنبال ادم خدالعنتشون کنه

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
اخي اشكال نداره خانمي انشاالله خوشبخت باشين 

منم دست کمی از تو ندارم اعصاب ادم رو تا لحظه مرگ داغون میکنه با دیدن یه ماشین عروس یا یه عکس😢

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

یکـیاز دوستام تعریف میکرد یک خانومه باردار بوده دردش میگیره تو خیابون شوهرشم بوده سوار تاکسی میکنه میگه اقا خانوممو ببر بیمارستان تا من برم مدارک وساک بچرو بیارم یارو هم نامرد وعوضی زنی که داشته درد زایمان میکشه میبره تو بیابون به دوستشم زنگ میزنه بیا زایمان طبیعی از نزدیک ببینیم خلاصه زنرو مییرن وسط بیابون اون بذبختم بچش بدنیا میاد ولی هم خودش میمیره هم بچش وشوهرش از طریق پلاکـماشین وچهره یارو شناسایی میکنه میگیرنشون وفک کنم اعدام شدن به درک رفتن

اخی چه سخت بوده عزیزم انشالله که الان خوشبختی

نیستم عزیزم از اول اشتباه قدم برداری تااخر. اشتباه میره برام دعا کن

خیییلی این اتفاقات تو. روح روانم اثر گذاشته

منم دست کمی از تو ندارم اعصاب ادم رو تا لحظه مرگ داغون میکنه با دیدن یه ماشین عروس یا یه عکس😢

ديگه ادم بايد بعضي خاطرات رو كه باعث ازارش مي شن فراموش كنه اگه نمي شه يه كوله بار غم رو هي به دوش نكشيم كسي هم درك نمي كنه فقط ادم از بين مي ره 

نیستم عزیزم از اول اشتباه قدم برداری تااخر. اشتباه میره برام دعا کن خیییلی این اتفاقات تو. روح روان ...

گلم انشاء..به آرامش برسی

کاش فردا صبح که بلند میشم از خواب هیچی یادم نیاد کاش میشد برگردم به عقب و ی جاهایی از گذشته پاک میکردم .