2777
2789

بچه چندماهه خب باید توی روز چند بار بخوابه وقتی تنهام میخوابونم به کارام میرسم وقتی جایی باشم همه میخوان بازی کنن باهاش خب بچه کلافه میشه خوابش میاد فقط سه ماهشه.

بعد وقتی گریه اش دراومد میدن بهت. حالا مگه میخوابه

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

اقتدار لازمو نداری

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخي خب از رو دوستاشتنشونه چيزي نگو

رسالت مادر پدر اینه به فکر آسایش و صلاح بچه باشن نه فک و فامیل!

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
اقتدار لازمو نداری

خیلی جالبه ی بزرگتر که میخوابه همه باید خفه خون بگیرن بعد بچه چندماهه بی گناه که میخوابه خونه رو‌میذارن رو‌سرشون. انگار اون آدم نیس

خیلی جالبه ی بزرگتر که میخوابه همه باید خفه خون بگیرن بعد بچه چندماهه بی گناه که میخوابه خونه رو‌میذ ...

نبرش عزیزم جایی که اینجوریه

چند بار زمان کوتاه برین و برگردین دلیلشم بگو بچه اونجا شلوغه نمیتونه بخوابه بعد حساب کار میاد دستشون شرایطو برات فراهم میکنن که بمونین

رسالت مادر پدر اینه به فکر آسایش و صلاح بچه باشن نه فک و فامیل!

عزيزم رسالت مادر پدر اينه ولي اينم نيست كه حالا چند وقت يكبار ميرن جايي نزار كسي نزديكه بچشون بشه

خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم
نبرش عزیزم جایی که اینجوریه چند بار زمان کوتاه برین و برگردین دلیلشم بگو بچه اونجا شلوغه نمیتونه بخ ...

همسرم ناراحت میشه خونه مادرش نریم ساعت یازده میگم بریمدخونه چپ چپ نگاه میکنه. خب وقتی بچه دار میشی که مثه سابق نباید باشی

بچم هنوز یک ماهش نشده بود مادرشوهرم روزی سه بار میومد خونم میگفت نذار بخوابه، باید تفاوت روز و شب و بفهمه!!!😰

بچه یک ماهه😰

فهمیدنِ روز و شب😰

نمیدونم این چجوری دوتا بچه بزرگ کرد... بدتر اینکه میومد طفل معصوممو از خواب ناز بیدار میکرد😫😫

🖤

اتفاقا اینقد سختگیری کردم که ناراحت شدن کلا وقتی اونجام میرن تو آشپزخونه من بغید در و‌دیوار رو نگاه ...

اگه میتونی تو یه زمینه های بهشون کمتر سخت بگیر اما بجاش این یکیو سفت و سخت اجرا کن چون بچه که نخوابه هم خودش اذیت میشه هم بقیه 

عزيزم رسالت مادر پدر اينه ولي اينم نيست كه حالا چند وقت يكبار ميرن جايي نزار كسي نزديكه بچشون بشه

آخه واقعا اعصابم خورد میشه دست خودم نیس. از خودخواهیا بدم میاد بچه هم آدمه

این چه حرفیه؟ مادر اذیت شدن بچشو تحمل کنه که بزرگترای بلانسبت خودخواه اسباب بازی داشته باشن؟؟؟

بچه تو اون سن خوابش بياد ميخوابه حتي تو شلوغي

خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم

ظاهرا زیاد میرن خونه ماماناشونو گفته