2777
2789

فرش اتاق رو رنگی کردم میگم بده قالیشویی من پولشو میدم 

میگه بابا اجازه نمیده

میگم به بابا چه ربطی داره زنگ بزن بیا ببرن فالی هارو میگه بابا دعوا میکنه

میگم این تیکه فرش کثیفه شامپو فرش بکش

مبل ها خیلی تکراری و کثیف شده کاش رد میکردی بره میگه بابا نمیذاره

همینجوری داشتیم مادر دختری حرف میزدیم بد نمیگفتم از رو دلیوزی میگفتم

اخرش گفت چکار به خونه من داری بهونه نگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اون میاد خونه من برق میزنه یه پوش دوشک وقت نکردم بشورم 4 بار گفت بیا برات بشورم

خونه من یک شهر دیگه ست سالی یکبار میاداااا

اون دوشکم بهش گفتم شما برین میشورم یادم رفته

روز اخر برگشت گفت بده برات بشورم

وا خب چی میشه مگه مادر ادم هرچقدم  بد باشه باز مادره ضمنا چیزی نگفته که

درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...
بچه هابریم نماز🛐🕌

من خوندم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

هیچ وقت اینو نگو خانوادم ادم دور از جون بدترینم باشن خانوادتن.خانواده شوهر در بهترین حالت حکم زن بابا رو دارن محبت های پر از بغض و کینه

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست

گیر نده خب.خودش بچه نیس ک.لابد شرایط ندارن

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
حالا اون میاد خونه من برق میزنه یه پوش دوشک وقت نکردم بشورم 4 بار گفت بیا برات بشورم خونه من یک شهر ...

بیا اینم بیچاره از محبت ودلسوزیش اون از دلسوزی گفته بشوری که فردا روزی کس دیگه ای اومد خونت ابروت نره برن بگن فلانی تشکاش کثیف بود

درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...
هیچ وقت اینو نگو خانوادم ادم دور از جون بدترینم باشن خانوادتن.خانواده شوهر در بهترین حالت حکم زن باب ...

2 ساله کار میکنم خواهرمم اوردم کمکم کنه

بعد یک مدت به شوهرم گفته طرماح خودش نمیفهمه چی میگه

هیچ چی حالیش نیست

فکر میکنن بچه م 

خواهرم که مثلا شاگردم بوده به مامانم گفته طرماح حالیش نیست فقط دوست داره یه چیزی بگه