2777
2789
عنوان

از خونه مامانم خوشم نمیاد خونه مادرشوهرم راحت ترم

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 48 پست
اره اما متوجه نمیشه هر حرفی نزنه ادم از مادر و خواهر نتظار دو رویی نداره

خواهر ن ولی مادرا قدیمین ساده ن

فردا تو در مقابل نسل جدیدم همینقد ساده بنظر خواهی آمدا

خدایا خودمو دستو میسپارم کمکم کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت اینو نگو  مادر شوهر خوب خوبشم تورو به چشم غریبه میبینه اون مادره که خار تو دست بچش بره ...

همیشه قبل اکمدنشون خونه رو برق میندازم 

کارگر میگیرم

باز خواهرم میگه خونه ت کثیفه..میگم کجا کثیفه هیچ چی نمیگه

اونوقت کاشی های خموم شون سیاه بود بزور تمیزش کردم میگم چرا سیاهه میگه من بدم میاد حموم رو بشورم

میگم مارمولکه به خاطر اینه

همیشه قبل اکمدنشون خونه رو برق میندازم  کارگر میگیرم باز خواهرم میگه خونه ت کثیفه..میگم کج ...

ول کن شاید خواهرت بتو حسودی میکنه.

مادرتو به هوای خواهرت متهم نکن خانمی

خدایا خودمو دستو میسپارم کمکم کن 
خواهر ن ولی مادرا قدیمین ساده ن فردا تو در مقابل نسل جدیدم همینقد ساده بنظر خواهی آمدا

خواهرم که خدای سیاسته

فکر کن یکماه شاگردم بود گفته بود طرماح حالیش نیست چی میگه

اصلا کارشم خوب نبود

هر روز مامانم میگفت زهرا تحت فشار وار و درسه

حالا اون میاد خونه من برق میزنه یه پوش دوشک وقت نکردم بشورم 4 بار گفت بیا برات بشورم خونه من یک شهر ...

منم مادرم اینجوری بود میگفت ول کن میخای چیکار 

منم ی بار ک مادرم رفته بود مسافرت 🤣🤣🤣🤣

آقا اینا پول ب کسی قرض دادن این بنده خدا هم اورد پس داد .منم نامردی نکردم چن دبه رنگ خریدم رفتم واس حیاط کاشی و سرامیک واسه آشپز خونه خریدم .این وسطم داداشمم بنده خدا با اینکه غورررر میزد کمکم کرد .

وای مادرم اینا اومدن 🤣🤣🤣🤣🤤🤤🤤🤤🤤

مادرم نمیدونی چ قشقره ای دروس کردم بخاطر پولا 

میگفت ک ما راحتیم تو این خونه ولی واقعن همع چی کهنه شده بود .فقط ۳ سال پیش فرشا رو عوض کردن .

خلاصه ۱۵ ملیونو 😂😂😂😂😂همشو خرج کردم .حتی کولر گازی سه تیکه تلوزیون بوفه رفتم قسطی گرفتم 

مادرم تا ی ماه غذا نمیخورد از دستم آتیش شده بود 

الان برگشته میگه دخترم خدا حفظت کنه .الان چقد خوبه شده خونه 😒😒😒

ولی واقعن از اینرو ب اون رو شده ..😂😂😂

وایییی چه کار خطرناکی کردی دختر

😈😈😈 بابا همیشه مهمون دارن مادرم اینا خرجم ک چ بگم شبی ۳۰۰ تومنو خرج میکردن منم حرص میخوردم ک چرا انقد بریز ب پاش دارن اما 😠😠😠حاظر نیستن رنگ بگیرن برا خونه .

فردا بچه خودتم اینو حرفو بهت میزنه ها. آنموقع دلت طاقت شنیدنشو داره؟

اگه مثل خانواده ی خودم باشم در حقش. بهش حق میدم تا آخر عمر تو رومم نگاه نکنه😊سعی کن قضاوت نکنی

تاحالا به گزینه ی زندگی شخصی بقیه به من چه? فکر کردید. ?گزینه خوبیه بهش فکرکنید