2777
2789
عنوان

قرار

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 30 پست
خو حق داره ببینه تو رو . بهتر از ارسال عکس تو فضای مجازیه . با دوستت برو که طبیعی جلوه کنه . جای شلو ...

زشت نيس دوستمم ببرم؟😂

اللهم استودعتک قطعه من قلبی فانک خیرالمستودعین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بیخیال اشنایی بشو ولی اگر بیخیال نمیشی باهاش توی جای سر بسته مثل کافی شاپ اونم یه منطقه دور ...

خب تا وقتی هم رو نشناسیم چطوری بفهمیم بدرد هم میخوریم یا نه؟

اصلا نمیتونم اعتماد کنم  سنتی ازدواج کنم حس میکنم شناخت تا یه حدی لازمه

از یه ور هم از ترس خانوادم میمیرم

نميدونم ميترسم

ببی گلم منم خانوادم سنتی هستن خیلی...ولی خواستکار ک بهم پیشنهاد میشه بهشون میگم و نتیجشم خوبه چون کمک بزرگی هست در شناخت مثلا همین خواستگار اخریمو ما اکی دادیم تا من امتحانمو بدم و قبول شم بعد بقبه مراسم ولی خب خانواده از جهت تحقیق کمک بزرگی بود مثلا پدرها معمولا خیلی خوب طرفو میشناسن این دلمو قرص میکرد و اینکه فردا طرف زبونش دراز نمیشه واست که بدون گفتن ب خانواده رفتی سر قرار

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
ببی گلم منم خانوادم سنتی هستن خیلی...ولی خواستکار ک بهم پیشنهاد میشه بهشون میگم و نتیجشم خوبه چون کم ...

آره فک کنم باید ب مامانم بگم حداقل:(

خب تا وقتی هم رو نشناسیم چطوری بفهمیم بدرد هم میخوریم یا نه؟ اصلا نمیتونم اعتماد کنم  سنتی ازد ...

ازدواج سنتی به این معنی نیست که همین که اونا اومدن خواستگاری شما جواب بله بدی و 2 روز بعدش عروسی کنی و بری سر خونه و زندگیت. ازدواج سنتی به این معنیه که زیر نظر خانواده ها همدیگه رو بشناسین. شما 6 ماه باهاش رفت و امد کن ولی با اطلاع خانواده ها، بعد اگر شناختیش و خوب بود بهش جواب بله بده. به نظر من رابطه بدون اطلاع خانواده اشتباه محضه و بعد هم مطمئنم پشیمون میشی

ازدواج سنتی به این معنی نیست که همین که اونا اومدن خواستگاری شما جواب بله بدی و 2 روز بعدش عروسی کنی ...

اینجوری یجورایی بنام میشیم،بعد که بهم بخوره بد میشه.

چون شهرما کوچیکه زودم پخش میشه اینجور خبرا

فرهنگ هم ندارن متاسفانه همه چیزو میندازن رو دختر

که حتما مشکلی داشته 

و چندین مورد اینطوری بوده که بعدش دیگه کسی نرفته خواستگاریشون

اینجوری یجورایی بنام میشیم،بعد که بهم بخوره بد میشه. چون شهرما کوچیکه زودم پخش میشه اینجور خبرا فر ...

امان از فرهنگ پایین ایرانیا. کی میخوان درست بشن خدا میدونه. توی شهر کوچیک اگر بفهمن دوست پسر داری بدتر نیست؟