2777
2789

سلام

پسرم ۷ سالشه از ۴ سالگی به خاطر تاخیری که تو حرف زدن داشت فرستادمش مهد دوسال مهد رفت و بعدش رفت پیش دبستانی اونجا هم چون به درس علاقه نداشت و همکاری نمیکرد و هم نیمه اولی بود تصمیم گرفتم یه سال دیرتر بفرستمش کلاس اول و اواخر سالی که پیش دبستانی بود معلمش تشخیص بیش فعالی داد و مخالفت شدید همسرم باعث شد بعد از چند جلسه مشاوره رو رها کنیم

تا رسید به کلاس اول همون هفته اول صدای معلم و معاون در اومد و ما دوباره با بدبختی دوباره وقت مشاوره گرفتیم و الان بعد از ۵ شیش جلسه مشاور میگه که پسرت باید دارو مصرف کنه و من هنوز به شوهرم نگفتم و وافعا موندم چه کار کنم و تو مدرسه هم هنوز مشکل داره و کارایی میکنه که آسیب زننده است و اصلا هم گوش نمیده و حرف خودشو میزنه و توجه نمیکنه

معاونشون میگه انگار این فارسی متوجه نمیشه

واقعا درمونده شدم چه کار کنم کارم شده گریه 😓😓

اول از اینکه مطلبت رو بخونم

خداروشکر کن بهرحال امانت خداست

درکت میکنم چون پسر خودمم احتمال قوی بیش فعال باشه اما کلی تلاش میکنم که همچی بهتر شه و اول از همه روان خودم رو آروم کردم که اگرم بود غم نخورم

شیرسنی بستنی جیزای اینجور قطع کن گوشی قطع کن

شب داستان بخون همیشه براش

روزی ی ساعت وقت بزار باهاش بازی کن بخصوص با خودش تنها

امنیتش برقرار شه

فعالیت و مسئولیت بهش بده

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بهش قرص ریتادین رو نده پسر خواهر شوهر منم از پیش دبستانی داره میخوره الان کلاس دوم هیچ تغییری که نکرده بدترم شده دوز قرص هاشم از ی چهارم به نصف الانم کامل تبدیل شده سه چهار تا قرص میخوره سه وعده صبح شب ظهر

مثلا میخوره که تمرکز کنه رو درس برعکس تمرکز میکنه رو داشتن ی وسیله بازی تا نخره ول نمیکنه

تو قرص ها مواد شیشه هست شوهر منم مخالف قرص دادن به بچه خواهرش بود ولی خوب کو گوش شنوا

هر روزم مدرسه مادرشو میخواد

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

ببین یه کار درمان ببر

منم با دارو مخالفم

چون رو بچه خودم امتحان کردم قند مصنوعی حذف کردم باهاش وقت ویژه گذاشتم خیلی بهتر شده

منم معلم پیش دبستانیش ازش راضی نیست

اما شاید کلاس اول ی سال دیر تر بزارمش..

نیاز به تلاش و کوشش خودتم داره

طب سنتیم برا مزاجش ببرش

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
فقط بهش قرص ریتادین رو نده پسر خواهر شوهر منم از پیش دبستانی داره میخوره الان کلاس دوم هیچ تغییری که ...

دقیقا من بچه ام خیلی باهوش معلمش میگه نمیشینه سرکلاس بهش مسئولیت میدم گفت ممنون بده خوبه

این بچه ها مراقبشون کنی و بهشون فضا بدی خیلی رشد میکنند

تجربه معنوی هم بگم خیلی به حضرت زهرا متوسل شو راه درست بزار جلو پات پسرت چیکار کنی

قرانم بخون بشنوه بهش ارامش میده

باهاش صخبت کن تعریف کن

گوشی قطع کن

دقیقا من بچه ام خیلی باهوش معلمش میگه نمیشینه سرکلاس بهش مسئولیت میدم گفت ممنون بده خوبه این بچه ها ...

متاسفانه همه مادرها وقت نمیزارن برای بچه هاشون و باقرص و دارو اوصاع رو بدتر میکنن

آفرین به شما مادر نمونه

موفق باشی عزیزم 👏👏

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
واقعا موندم به کدوم مساله رسیدگی کنم درسش درمانش با یه بچه شیر خوره 😞

بزارش باشکاه اترژیشو اونجا تخلیه کنه عزیزم پسر من انرژیش زیاد بود منم بردم باشگاه الان دوماه شکر خدا بهتره

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

میدونی شاید اونجوری بدو بدو نکنه اما یکدفعه یه کار عجیبی میکنه که خیلی بده مثلا امروز تو مدرسه صندلی رو چنان زده بود زمین که همه پیچاش شکسته بود معاون جلو منو گرفته میگه من صبرم تموم شده من با این چه کار کنم 😞😞😞

واقعا موندم به کدوم مساله رسیدگی کنم درسش درمانش با یه بچه شیر خوره 😞

در مورد درسش تشویقش کن که هر بار تکالیف انجام بشه ی چیزی که دوست داری جایزه میگیری

درمانشم باشگاه حذف شیرینی و شکلات و هر چیزی که انرژی رو زیاد میکنه و کافئین داره نده بهش

باهاش نباید لجبازی کنی که بدتر میشه وقت بزار برای بازیش و تکالیفش سر ساعت مثلا بگو الان وقت بازی الان وقت تکالیفت باهاش کیک بپز باهاش باید دوست باشی عزیزم

تو درس که اینقدر سختشه که حد نداره تو کلاس اصلا نمینویسه همیشه کتاباش خالیه واقعا درمونده شدم شوهرمم اصلا باهام همکاری نمیکنه و بدتر از همه معلم سخت گیری داره با اینکه در جریان همه چی قرار داره

میدونی شاید اونجوری بدو بدو نکنه اما یکدفعه یه کار عجیبی میکنه که خیلی بده مثلا امروز تو مدرسه صندلی ...

دقیقا درکت میکنم نمونش رو دیدم پسر خواهر شوهرم ولی بخدا با دارو و قرص بدتر میشه

پسرخواهر شوهر من روش که خیلی تاثیر گذاشته خشنتر و افسرده تر شده

آره خودمم با دارو مخالفم چون خیلی تحقیق کردم و دیدم چه عوارضی داره اگر تو خونه بود مسئله ای نبود تو مدرسه مشکل داره و نمیدونم با این شرایط چجوری پیش میره

واقعا جواب معاون و معلم و نمیدونم چی بدم