2777
2789
عنوان

خيلي پشيمونم از باردارشدنم كاش ميمردم😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 78 پست
اخه من نامزد كردم اون چندروز ديگش زايمان كرد منم رفتم عيادتش 

پس به این خاطر توقع داری🌹

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بارداری و حساس شدی عزیزم .به قول بچه ها از دوران قشنگ بارداری لذت ببر 

خوشگل کن حسابی و با آژانس مثل پرنسس ها به خانه جاری جان برو و خوراکی های خوشمزه بخور 

ببین سال دیگه خودت باید برای نی نی جشن تولد بگیری

کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام

اووو چ خبرته ک میگی پشیمونی

فعلا اول راهی

ازالان اینقدضعیف

من پارسال سقط کردم جاریمم میدونست ولی یه زنگ نزداحوالموبپرسه

بعدازیع ماه خبر رسیدجاری بارداذه ونی نی اشم پسره

من بهش تبریک گفتم ...گفتن یوقت نگه حسوده

منم امسال باردارشدم ولی اون یه تبریک نگفت

ولی اصلن مهم نیست ونبود

اینقده زندگی دغدغه داره

حوصله جاری وندارم دیگه

فقط به خاطر اینکه بارداریشو تبریک نگفته!!!عجب

شاید برا تو عجیب باشه ولی بعضیا اصلا حسودن شاید اخلاقش و رفتارش اذیتش کرده من خودم جاریم روز اول نامزدیش رفتم بش تبریک بگم روشو کرد اونور محلم نذاشت دوباره اومد جلوپاش پاشدم اومدم دست بدم بش روشو برگردوند دستم بهم نداد ادما با ادما فرق دارن خوب اینم شاید اذیتش کرده

من الان مست و ولم توام نذار دیگه دست رو دلم

من تا وقتی جنسیتش معلوم شد به کسی نگفتم اون موقع هم چون شوهرم دوس داشت مهمونی گرفت و اعلام کرد همونجا تبریک گفتن ولی کلا انتظار تبریک از کسی نداشتم از هیچ کس جز خدا انتظار نداشته باش تا آرامش داشته باشی انتظار از بنده خدا باعث سلب آرامشته

آقاجون به خاطر بچه ها ظهور کن
من ازاين ناراحتم شوهرم بخاطره اون كسافطا به منو بچم استرس وارد ميكنه ميره تو اتاق ميخوابه

همه شوهرا همینن شوهرمنم اونجوره بیخیال تو زرنگ باش سریع نپیچ بهش و اونجور حساس اسم خونوادشو نیار سیاست داداش سیاست داشته باش 😉 اگه از کسی ناراحت شدی با بیمحلی خودتو تخلیه کن ن با دعوا با شوهر شوهرتو هیچ تقصیری نداره ک جاری تو باهات اینجور رفتار کرده مقصر جاریته اونم درک کن داداششه دلش میخواد بره توخودت تولد خواهرزادت باشه نمیری هرچی هم بگه میری

من الان مست و ولم توام نذار دیگه دست رو دلم
من ازاين ناراحتم شوهرم بخاطره اون كسافطا به منو بچم استرس وارد ميكنه ميره تو اتاق ميخوابه

منم متنفرم از این اخلاق مردها چکار میشه کرد بری بالا بیایی پایین آخرش خونواده خودشو به زنش ترجیح میده بیخیال محلش نده اگه اومد گفت بیا بریم برو نگفت سرتو جایی گرم کن اعتنا نکن😆

آقاجون به خاطر بچه ها ظهور کن