2821
2789
عنوان

شوهرم تمکین زده

324 بازدید | 6 پست

منو شوهرم دعوا کردیم اینم بگم ک خودش منو از خونه انداخت بیرون خیلی دهن بینه دخالت خانوادش وضعو بدتر کرده اصلا خودش نیومده دنبال خیلی پروعه میگی توافقی تموم کنیم منم گفتم مهریمو کامل میخوام اما حرفی از طلاق نزدم الان نزدیک 20 روزه خونه بابامم شنیدم رفته تمکین زده حالا باید چیکار کنم ایا تمکینم احضاریه داره ؟؟؟؟  منم باید برم دادگاه ؟؟؟  تو دادگاه تمکین چه چیزای باید بگم 

عینومن تمکین زده گفته نمیخامش طلاقش میدم. ما عقدی هسیم رفتم خونشون گفت بااجازه کی بلند شدی اومدی اینجا برو بیرون 

تیکر براورده شدن حاجتمه .میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 🌹🌷
عینومن تمکین زده گفته نمیخامش طلاقش میدم. ما عقدی هسیم رفتم خونشون گفت بااجازه کی بلند شدی اومدی این ...

ما عقد نیسم ازدواج کردیم .مگه مرد میتونه بدون مهریه طلاق بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما عقد نیسم ازدواج کردیم .مگه مرد میتونه بدون مهریه طلاق بده

نه نمیتونه

تیکر براورده شدن حاجتمه .میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 🌹🌷

اینو بخون

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
  1. نفقه از او ساقط خواهد شد.
  2. زوج میتواند با احراز شرایط موجود با اجازه دادگاه اقدام به ازدواج مجدد نماید.
  3. عدم استحقاق اجرت المثل و نحله (اجرت المثل و نحله به تفصیل در مبحث مربوط به خودشان بحث شده اند.)

عدم تمکین در مهریه هیچ تاثیری نخواهد داشت و زوج ملزم به پرداخت میباشد حتی در صورت عدم تمکین زوجه. یعنی تحت هر شرایطی مهریه باید به زن پرداخت شود.

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت