2777
2789
عنوان

لکه بینی بارداری

73 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها.من هفته ۱۵ م. دوهفتس استراحت مطلقم بخاطر لکهدبینی و جفت پایین.هماتوم هم دارم. دکتر شیاف و دوفاستون داده

بهتر شده بودم ولی دوباره از دیشب ،لکه بینیم بیشتر شده. اما تیره اس همینطور. چکار کنم،؟ چرا قطع نمیشه

فقط مراجعه کن ب پزشکت

خ رود

میتونی الان اورژانسی بری بیمارستان؟

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر لکه ها برم؟

اره چیز شوخی برداری نیس

لکه بینی تو هفته 15 چک بشه بهتره

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟