nilma مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4192 عنوان ختنه سنتی 2447 بازدید | 102 پست دکتر آشنامون میگه فقط سنتی ختنه میکنه....چیکار کنم پسرم ۴۵ روزشه ...سنتی سخته؟کدوم بهتره اصلا؟ ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹) 1397/10/19 | 01:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگين١٣٩٧ عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 1453 من سنتي ختنه كردم عالي بود فقط يه بار جيش كرد گريه كرد بعد ديگه گريه نكرد من همسر يك مدافع وطن هستم ❤️همسر يك مرزبان فداكار. من ميرم براي لاغري ✌️💪وزن فعلي٧٥هدف ٥٧
مامانی_جون96 عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 2899 عالی. پسر من با سنتی بود چندروز بعد پانسمانشو باز کردیم و تمام. تو دوران پانسمانم اذیت نشد اصلا و ابدا دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25631 داداشم سنتی ختنه کردیم فقط جیش اولش گریه کرد و تمام اصلا سخت نبود اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
sargol_khanomi عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 1503 من برای پسرم حلقه گذاشتیم خیلی خوب بود گناه داره بچه سنتی 😥 هوا خواه توام جانا💜 و میدانم که میدانی..
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27953 حلقه خیلی خوبه یک هفته ای خوب میشه مگه روش سنتی منسوخ نشده! تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
nilma مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4192 سنتی چه طورمدرن چه طور. سنتی فکر کنم جراحی میکنن و بخیه میزننروش جدید ترش حلقه زدنه ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
nilma مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4192 عالی. پسر من با سنتی بود چندروز بعد پانسمانشو باز کردیم و تمام. تو دوران پانسمانم اذیت نشد اصلا و اب ... مطمئنی؟ دقیقا چیکار میکنن میدونی؟ ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
nilma مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4192 منظورت بدون حلقه ؟ آره ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
مامانی_جون96 عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 2899 مطمئنی؟ دقیقا چیکار میکنن میدونی؟ اره. با یه چیزی مثل لیزر انگار بریده بودن. خودم داخل نبودم. پسرم همون روز غلت خورد افتاد روش و هیچ مشکلی نداشت گریه هم نکرد حتی. دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم
nilma مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4192 حلقه خیلی خوبه یک هفته ای خوب میشه مگه روش سنتی منسوخ نشده! فکر نمیکنم چون گفت سنتی بهتره و چند تا بیمارستانم اسم برد ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
nilma مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4192 اره. با یه چیزی مثل لیزر انگار بریده بودن. خودم داخل نبودم. پسرم همون روز غلت خورد افتاد روش و هیچ م ... به ما گفت بی حس میکنن قبل عمل آره؟شمام بی حس کردن براش؟ ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
kitfor عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 515 آره خوبه اشکال نداره قبل از حلقه 1300 و خورده ای سال سنتی بوده اشکالی هم نداشته