2777
2789
عنوان

ختنه سنتی

2447 بازدید | 102 پست

دکتر آشنامون میگه فقط سنتی ختنه میکنه....

چیکار کنم پسرم ۴۵ روزشه ...سنتی سخته؟

کدوم بهتره اصلا؟

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشم سنتی ختنه کردیم فقط جیش اولش گریه کرد و تمام اصلا سخت نبود

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
سنتی چه طورمدرن چه طور.

سنتی فکر کنم جراحی میکنن و بخیه میزنن

روش جدید ترش حلقه زدنه

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
عالی. پسر من با سنتی بود چندروز بعد پانسمانشو باز کردیم و تمام. تو دوران پانسمانم اذیت نشد اصلا و اب ...

مطمئنی؟ دقیقا چیکار میکنن میدونی؟

مطمئنی؟ دقیقا چیکار میکنن میدونی؟

اره. با یه چیزی مثل لیزر انگار بریده بودن. خودم داخل نبودم. پسرم همون روز غلت خورد افتاد روش و هیچ مشکلی نداشت گریه هم نکرد حتی. 

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم
حلقه خیلی خوبه یک هفته ای خوب میشه مگه روش سنتی منسوخ نشده!

فکر نمیکنم چون گفت سنتی بهتره و چند تا بیمارستانم اسم برد

اره. با یه چیزی مثل لیزر انگار بریده بودن. خودم داخل نبودم. پسرم همون روز غلت خورد افتاد روش و هیچ م ...

به ما گفت بی حس میکنن قبل عمل آره؟شمام بی حس کردن براش؟