2777
2789

اگر از خود قشم کسی هست یا تجربه سفر دارید بهم بگید.ممنونم.

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تاپیک خوبی زدی ناز بانو جان....

این سواله منم هست خانوما...

هزینه هاش چجوریه...

واسه یه سفر سه چهار روزه...که بخای خرید کنی و تفریح بری...

واسه خرید کجا باید بری که همه چی داشته باشه و قیمتاشم مناسب باشه...

خدایا شکرت...!❤

ما از مشهد رفتيم قشم توو آبان

نفري ١١٠٠ شد هزينه بليط و هتل ٤ ستاره پرشيا

كرايه هاش تو خود قشم از هرجا به هرجا برين ٦ تومنه 

بازاراشم خوبه بد نيس

البته به كيش نميرسه

خدارو شكر صدهزار بار

خود قشم ک گرونه لباساش و غیره...از قشم میری درگهان اونجا همه مرکز تجاریا و پاساژا هس با قیمتای نسبتا خوب...جاهای دیدنی ام قشم زیاد داره...پول زیاد ببرین اونجا دل ادم هرچی مخواد دوس داری بخری...

خدایا ازت ممنونم بابت هدیه قشنگت🙏🏻🙏🏻
فقطططط هتل پرشيا عااااااالي بوووود نوساز شيك تمييييييز

ممنونم.کی رفته بودی عزیزم

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.