2777
2789

مجبورم بی ادبی کنم 😡 ب ی خ و د کرد 😡

سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن   کسی که در سختیها یاریتان می کند    کسی که در سختیها رهایتان می  کند     کسی که سختیها گرفتارتان می کند   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت آوره واقعا خجالت آوره اینجا از همه ی اقوام هستن فقط ما لراهستیم که اینجور رفتارا رو میکنیم من ...

یه چیزی گفته 

ولش کن مریضه 

تو ایران کسای دیگه به تریاک کشیدن معروفن که نمیگم دعوا نشه  😂😂😂😂

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
لرها و کردا از نظر این خانم منقلین

بلا نصبت شکر خوردن این خانم ما کرد هستیم و توی کل فک و فامیل یه دونه معتاد هم نداریم اینو از کجاش در آورد 

خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا جبـــــــــــــران همــــــــــــه نداشـــــــــــــــــــــته های منـــــــــــــــــه
مگه لر نیستین ؟ شما ک باید بدونین دیگ ، از نظر زبانشون و لباسشونم تفاوت دارن

اولا زیاد مهم نیست که بختیاری و لر یکی باشن یا نباشن بعدم عربای خوزستان با عربای عراق زبانشون فرق میکنه پس باید بگیم اینا یکیشون عربه اونیکه عراقی ؟ 

نخیر عزیزم هم نژادم باید یاد بگیره وجه ی اقوامش رو خراب نکنه

با این حرفش خودش رو خراب کرد  نه قوم با اسالت لرها رو .

سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن   کسی که در سختیها یاریتان می کند    کسی که در سختیها رهایتان می  کند     کسی که سختیها گرفتارتان می کند   
اولا زیاد مهم نیست که بختیاری و لر یکی باشن یا نباشن بعدم عربای خوزستان با عربای عراق زبانشون فرق می ...

عزیزم عرب خوزستان اسمش روشه ک تو خوزستانه معلومه ک با عرقیا فرق دارن ، این چیزی نیس ک بخوایم بحث کنیم راجبش بختیاری هاهم با لرستانیا لرستانیا با بروجردی ها و .... باهم فرق دارن

همه دنیام دخترم❤️
عزیزم عرب خوزستان اسمش روشه ک تو خوزستانه معلومه ک با عرقیا فرق دارن ، این چیزی نیس ک بخوایم بحث کنی ...

بله عزیزم فرق دارن ولی بلخره بختیاریا یا لر هستن یا نیستن شما میگی لر با بختیاری فرق داره درصورتی که اصلا همچین چیزی نیست لر دو گروه هست لر بزرگ ولر کوچک که ریشه و نژادشون یکیه لر بختیاری و لر لرستان والبته لر ممسنی

بله عزیزم فرق دارن ولی بلخره بختیاریا یا لر هستن یا نیستن شما میگی لر با بختیاری فرق داره درصورتی که ...

همه لریم ، درسته ، منم نگفتم بختیاریا لر نیستن

همه دنیام دخترم❤️