2777
2789
عنوان

دخترم چشماش سرماخورده چیکاااارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 26213 بازدید | 37 پست
نه عزیزم زرده

پس عفونی شده، قطره باکتی ماید ۱۰٪ رو بگیر و هر شش ساعت بریز، پماد اریترو مایسین چشمی رو هم هر ۱۲ ساعت داخل چشمش بزن

البته اگه چشماش خیلی سرخ نیست و فقط لبه پلکش قرمز شده و چرک مختصر داره همون پماد کافیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا انقد مث  مادر بزرگا حرف نزنید . لطفا پابه پای زمان پیشرفت کنید . مادرشوهرمن اگه طرف سرط ...

😄😄 اتفاقا مادرشوهرم صبحی زنگ زد حال منو بچمو بپرسه گفتم چشماش چرکی شده ازش چرک میاد البته فقط‌صب که بیدارمیشه اینجوریخ گفت الهی بمیرم‌بچم چشماش سرما خورده 

برای همین منم حرف اونو زدم😄😄

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
پس عفونی شده، قطره باکتی ماید ۱۰٪ رو بگیر و هر شش ساعت بریز، پماد اریترو مایسین چشمی رو هم هر ۱۲ ساع ...

مرسی از راهنماییت گلم

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
الهی بهتر شی  نه میدونم چشم خیلی حساسه ایشالله فردا میبرمش حتما .چرک چشمشم فقط صبح ک بیدار میش ...

قربونت برم 😢هزینه عمل یکطرف ترسم یک طرف ..😢الان ۱ ماهه عفونت دارم و درد دارم هرچی دکتر میرم میگه زودتر عمل کن که ..😢هر چی چرک خشک کن میخورم جواب نمیده ..😭برام دعا کنید 😭چرا چون مادرم ...ولش کن فقط ببرش دکتر چای و اینا برای عفونت کمه..انشالله زودتر خوب بشه..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
چشمم مگه سرمامیخوره

😄😄😄😄همون غی چشمی .عفونت چشمی بابا سخت نگیر

قربونت برم 😢هزینه عمل یکطرف ترسم یک طرف ..😢الان ۱ ماهه عفونت دارم و درد دارم هرچی دکتر میرم میگه ز ...

مرسی عزیزدلم 

نترس همچیو به خدا بسپار درست میشه ان شالله که زود زود خوب شی

الهی آمین