2777
2789
عنوان

دخترم چشماش سرماخورده چیکاااارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 26213 بازدید | 37 پست
سرماخوردگی چشم؟😐😐😐😐

از چشماش چرک میاد میگن سرماخورده نمیدونم والا

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

عشقم‌ببرش دکتر چشم خیلی حساسه 

دختر من چند روز پیش خیلی کم چشمش سرما خورده بود پماد چشمی زدم و با آب گرم شستم ولی اگه زیاده باید ببری دکتر 

چای و ... نزن خدای نکرده بخاطر آلودگی عفونت میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی چشماش سرماخورده؟ 

اره عزیزم از چشاش چرک میاد 

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

همون ویروسی که سرماخوردگی رو ایجاد میکنه میتونه چشم رو هم درگیر کنه، ترشحات اشک مانند نشون میده که چشم دچار ویروس شده ، اما اگه ترشحات زرد یا سبز باشه باکتری هست

اولا مرتب دست و صورت بچه رو بشور ، بعد بهم بگو ترشحات اشک مانند هست یا زرد!؟

اگه چرک میکنه باچایی پررنگ بشورش

میشورم یکم بهتر شده ولی قرمزن یکم

توروخدا انقد مث  مادر بزرگا حرف نزنید . لطفا پابه پای زمان پیشرفت کنید . مادرشوهرمن اگه طرف سرطان هم گرفته باشه میگه سرما خورده. نمیدونم این حرفای بی پایه و اساس از کجا میان . قطره آنتی بیوتیک بگیر برا بچت گوشه چشمشم روزی 20بار با انگشت کوچکت ماساژ بده.

و خدایی که بشدت کافیست
همون ویروسی که سرماخوردگی رو ایجاد میکنه میتونه چشم رو هم درگیر کنه، ترشحات اشک مانند نشون میده که چ ...

نه عزیزم زرده

از چشماش چرک میاد میگن سرماخورده نمیدونم والا

دختر منم اینجوری شد .سرماخورده بود از چشماش غی میومد .بردن دکتر پمادو قطره داد دو روز زدم خوب شد بعد دو روز شدیدتر شد جوری ک صبح از خواب پاشد چشمشو نگاه کردم ترسیدم عفونت مثل ی تیکه گوشت بود انگار .بردم بیمارستان فارابی .گفت ویروس جدیده سه هفته طول میکشه هفته ی اول بدتر میشه ب مرور درست میشه .دوتا قطره داد شکر خدا خوب شد ولی خیلی ترسیده بودم

عشقم‌ببرش دکتر چشم خیلی حساسه  دختر من چند روز پیش خیلی کم چشمش سرما خورده بود پماد چشمی زدم و ...

اره عزیزم حتما باید فردا ببرمش.

اره عزیزم از چشاش چرک میاد 

چرکش زیاده ؟؟اگه زیاده خواهشا ببرش دکتر بادوا و درمون خانگی خوب نمیشه خدایی نکرده میزنه جای دیگه..من الان همین ساعت که دارم می نویسم گرفتار پارگی پرده گوشم که مامانم تو بچگی مثل شما دوا درمانم کرده ..😥حالا باید عمل شم که مغزم عفونت نکنه ..😢

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
دختر منم اینجوری شد .سرماخورده بود از چشماش غی میومد .بردن دکتر پمادو قطره داد دو روز زدم خوب شد بعد ...

اینم از دختر خالش گرفته به خواهرم‌میگم میگه نه چه ربطی داره از دختر من نگرفته .

یه پماد میزنم به چمش یکم بهتر شده ولی چشاش یکم قرمز شدن 

چرکش زیاده ؟؟اگه زیاده خواهشا ببرش دکتر بادوا و درمون خانگی خوب نمیشه خدایی نکرده میزنه جای دیگه..من ...

الهی بهتر شی 

نه میدونم چشم خیلی حساسه ایشالله فردا میبرمش حتما .چرک چشمشم فقط صبح ک بیدار میشه زیاده درطول روز با شاپو بچه میشورم 

چایی لازم نیسن ولی با ابجوش سرد شده چشمشو تمیز کن

باشه عزیزم مرسی