2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه

87 بازدید | 12 پست

من پسرم ۱۸ماهشه وکمخونی داره ولی چن ماهه دارو هم بهش میدادم ولی اصلا تغییر نمیکرد تا اینک چن رو پیش دکترش گف از شیر بگیر غذاشو خوب بخوره کمخونیشم بهتر میشه.اان سه روزه بهش شیر ندادم سینه هام دارن میترکن بدنمم درد میکنه چیکارکنم برا دردش تا کی اینجوریه؟؟

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز

زود زود با اب سرد بشورش خوب میشه یکی دو روز دیگه حله .

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم میخوام بگیرمش سینه مو چکنم,چه طوری گرفتیش؟

اومد سمتش گفتم اوف شده بعد سرگرمش کردم وعده غذایشو زیاد کردم گشنش نشه اونم خوب کنار اومد فقط صبا گریه میکنه اونم باباش میبره بیرون یادش میره

منم بچمو از شیر گرفتم همینجوری شدم نگران نباش دردش تا یه هفتس من که چیزی استفاده نکردم ولی خوب شدم.

وااای الان سه روزه دارم غذاب میکشم..شیر شمام سر میرفت؟

اومد سمتش گفتم اوف شده بعد سرگرمش کردم وعده غذایشو زیاد کردم گشنش نشه اونم خوب کنار اومد فقط صبا گری ...

چطوری آخه,من دخترم نمیزاره یه لحظه بشینم هیچ جوریم سرگرم نمیشه همش بهم چسبیده وقتی نشیتم

چطوری آخه,من دخترم نمیزاره یه لحظه بشینم هیچ جوریم سرگرم نمیشه همش بهم چسبیده وقتی نشیتم

روش یچیز قرمز بزن بگو درد میکنه زخم شده. ناز کن خوب شه و اینا بعد خودتم باهاش بازی کن با اسباب بازی واینا بیکار نشین خودتو سرگرم کن بیکار بشینی هی میاد میگ شیر بده..دختر گلت چن وقتشه

بشورم زود خوب میشه؟راستی نمیخام بعدش سینه هام زیاد افتاده بشه..شستن تاثیر داره؟

عزیزم سینه ای ک پر شیر میشه بعد خالی میشه افتاده میشه دیگ😀

مگ اینکه سینه هات کوچی ک باشه من کوچیکن سینه هام زیاد افتاده نشدن .اب سرد استفاده کن خوبه 

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!
عزیزم سینه ای ک پر شیر میشه بعد خالی میشه افتاده میشه دیگ😀 مگ اینکه سینه هات کوچی ک باشه من کوچیکن ...

برامنم زیاد بزرگ نیستن تاالانم افتاده نشده ولی شنیدم موقعی ک ازشیر میگیری باید مواظب باشی..