من پسرم ۱۸ماهشه وکمخونی داره ولی چن ماهه دارو هم بهش میدادم ولی اصلا تغییر نمیکرد تا اینک چن رو پیش دکترش گف از شیر بگیر غذاشو خوب بخوره کمخونیشم بهتر میشه.اان سه روزه بهش شیر ندادم سینه هام دارن میترکن بدنمم درد میکنه چیکارکنم برا دردش تا کی اینجوریه؟؟
زود زود با اب سرد بشورش خوب میشه یکی دو روز دیگه حله .
در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!
عزیزم سینه ای ک پر شیر میشه بعد خالی میشه افتاده میشه دیگ😀
مگ اینکه سینه هات کوچی ک باشه من کوچیکن سینه هام زیاد افتاده نشدن .اب سرد استفاده کن خوبه
در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!