من خودم casting Oreal رو پیشنهاد میکنم چون بدون آمونیاکه و خیلی عالیه ولی فقط رنگای تیره داره. من یه چیزی تو همین مایه ها میخوام ولی بلوند هم تو کاتالوگش باشه. ممنون از وقتی که میزارین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام دوستان من دیروز رفتم رنگ c8 گرفتم به مغازه دار گفتم لوراال میخوام کاتالوگ رو نشونم داد بعد رنگ رو داد با اکسیدانش وقتی رفتم ارایشگاه روی رنگ رو که خوندم نوشته بود royal فرانسه رنگش همونه؟ 5000 تومان داد بعدش ارایشگره موهامو دکلره کامل زد که الان پوست سرم تاول زده دو دفعه هم دکلهر کرد گفت چون موهات از پشت مش داره خوب در نمیاد اون رنگ شماره 8 که میخوای و گفت موهات بیشتر از این مقاومت نداره که سفید بشه بعد همون رنگ رو زد برام الان دودی خیلی خیلی روشن شده گفت فردا شماره 6 رو بگیر بیار برات بزنم میخوام امروز صبح ببرم به نظرت شماره 6 خوبه ؟ رنگش خوب در میاد گفت تو باید 5 یا 6 میگرفتی که میشد رنگ شماره 8 به نظرتون چیکار کنم؟
شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .