2777
2789
عنوان

قاعده آور

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 52 پست
اصلا پول پوشک 60تومن هیچی من بچه اولم هنوز تازه دوساله شده الرژی غذایی داشت فقط شیر خشک سهمیه بهش سا ...

انشاءالله که پریود میشی اول عصر بی بی چک بزن بعد عطاری برو رازیانه و زیره سیاه بگیر دم کن یه استکان بخور نتیجه رو بگو اینجا منم لازم دارم مرسی ازت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان مبارکه .چه نمازی خوندی عزیزم 

نماز امام رضا دورکعته. خیلیم آسونه.. رکعت اول حمدو ایت الکرسی. رکعت دوم حمدو قدر.... 

بزن اینترنت ببین.. نماز حاجت امام رضا بعدشم یه دعا داره قران سرت میگیری مثل شب قدر

درضمن خدا نخواد نمیشه من جهارتا اضطراری خوردم قبلشم ال دی استفاده میکردم.منم میخواستم بندازم. یه فوری ذعفرون غلیظ. سنبل الطیب. چای کوهی. رازیانه تا دوهفته خوردم دریغ از یک قطره خون. الان یک ماهمه

درضمن خدا نخواد نمیشه من جهارتا اضطراری خوردم قبلشم ال دی استفاده میکردم.منم میخواستم بندازم. یه فور ...

به به ...ممنونم گفتی .من مجاور امام رضا هستم.انشالاه سالم بیاد پیش مامان باباش فداش بشم خیلی مبارکه😍😍😍