2777
2789
عنوان

قاعده آور

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 52 پست

میدونم اگا نمیگم. میدونن حتما جواب میگیری... اما چرا؟ هرآنکس که دندان دهد نان دهد. عزیزم تو قران اومده از ترس نداری بچتونو نکشین. شاید انقدر پاقدمش خوب بود به لطف اون بچه ک خب مهم ترین ویژگیش اینه ک معصومه خدا شرایطتم جور کرد.. دایی من مستاجر بود پول اجارشم به زورو ضرب میرسوند بچه اول ک دنیا اومد کارخوب پیاده کرد بچه دوم اومد خونه خرید. بچه سوم اومد یه دوطبقه خرید یکیشم داد اجاره. واقعا همینطوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی اگه فهمیدی بارداری هیچ کاری نکن تو کار خدا دخالت کنی ضرر میکنی خاله من ناخواسته سومین بچشو حامل ...

دیگه باید سقطش میکرده ماهم ی اشنایی داشتیم خیلی بلاسرش اورد بچه هنوززنده بود ترسید حتی امپولم زد گفت دیگه نمیخوامش چون الان دیکه عقب افتاده شده انداختش دیگه بچه دارم نشد تا پنج سال با دکترو دوا

من الان مست و ولم توام نذار دیگه دست رو دلم
  میدونم اگا نمیگم. میدونن حتما جواب میگیری... اما چرا؟ هرآنکس که دندان دهد نان دهد. عزیز ...

اون داییی تویه شانس داشته الان خرج خیلی گرونه هرکسی شرایطشونداره

تصدقت چقدر زرشک خام بخورم؟ چند روز تکرار کنم؟ 

عزیزم من 2روز یکسره خوردم سر 3روز پریود شدم.مقدار خاصی نداره چون مثل زعفرون مسمومیت نمیاره

تیکر لاغریمه امیدوارم به هدفم برسم😍 شروع رژیم 97.10.22وزن اولیه 70❤67/600❤66/600❤65/800❤❤وزن هدف54 

اصلا پول پوشک 60تومن هیچی من بچه اولم هنوز تازه دوساله شده الرژی غذایی داشت فقط شیر خشک سهمیه بهش ساخت خدا می‌دونه تو این دوسال چقدر زجر کشیدم با هزار بدبختی شیر خشک میدن چقدر دکتر و هزار تا مشکل دیگه خودم ب داروی بی حسی حساسیت دارم تمام بدنم ریخت بیرون فقط زجر کشیدم تو رو خدا دعا کنین

نصف قاشق رازیانه بریز نصف قاشق زیر سیاه  خیلی خوبه من شش ماه پریود نشد بخاطر قرص اعصاب ک میخورد ...

نصف قاشق غذاخوری؟ من داروی فشار لوزار و متورال مصرف میکنم عیبی که نداره؟ عصر میرم عطاری

اصلا پول پوشک 60تومن هیچی من بچه اولم هنوز تازه دوساله شده الرژی غذایی داشت فقط شیر خشک سهمیه بهش سا ...

من هنوز ویار بارداری و دارم بخدا هرکسی در توانش نیست بارداری باید شرایطشو داشته باش

من خودم چندروز پیش تاپیک زدم که برای وامم ضامن میخوام وام ازدواج اما الان یک ماهه ک باردارم. نماز خوندم دورکعت اون اول ک فهمیدم باردارم قسمش دادم به همین بچه معصوم که واممون خونمون کار همسرم رزق خودم زیاد بشه. وچون به این جیزا از ته قلبم ایمان دارم. وامم خداروشکرررر داره جور میشه و پول خرید خونه تا قبل از عید ایشاللا میریم سر خونمون. من نامزدم.و اینک بگم همسرم کار معافیتش جور شد. معافیت کفالت داره میگیره ک ایشالله بره سرکار دولتی.... یکساله نذونیاز کردم نداد خدا اما بخاطر این بچه داره میده. توروخدا نگهش دار برای اینک معجزه دیدم دارم اصرار میکنم نگهش داری