2777
2789
😘😘😘😘😘

موعدمون با همه...البته من ۲۴ام...جمعه بیبی میزارم ۱۳روز از امپولم میشه...توام فردا اول صبح یکی بزار ببین چی میشه اگه پر رنگ تر بود بارداری...باز لایکم کنه وقتی نتیجه رو گذاشتی ببینم حامله ای

خدایا ازت ممنونم بابت هدیه قشنگت🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه عزیزددلم...مرسی بابت دعای قشنگت...مرسی بابت حرفای قشنگت😘😘😘

عزیزی 😘💐😘💐😘💐

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
سلام ماهی جون واس منم ی حاله سفید افتاده ولی خیلی در دیدم متوجه شدم واس منم دعا کن

ای جووونم ایشالا که نی نی تو دلته عزیززززم...میبینی اصلا آدم نمیتونه باور کنه من منتظرم فردا صبح باز بزنم ببینم پررنگ میشه؟؟؟

ماهی جان این ماه چه روزهایی تو اقدام بودی؟

من روز 12 اقدام داشتم روز 14 ساعت 12 ظهرآمپولhcg زدم و شبش ساعت 12.30 اقدام داشتم با روزهای 15 و 16 و 18 و20 بعد اقدامم هم اصلا دستشویی نمیرفتم بعنی اصلا آبم به خودم نمیزدم

منم 2 .4 .6 .10اقدام داشتم 

شمام آمپول زدین؟؟؟از روز 12 قاعدگی به بعد تا 10 روز اصولا نزدیکیه زیاد باشه خیلی خوبه یا 1روز در میون یا هر روز...ایشالا که مامان شیم هممووون😍😍😍28 دی تولد شوهرمه شبش واسش تولد میگیرم با کلی مهمووون ایشالا اگه ج قطعی شه روز تولدش بهش میگم سوپرایز شه😍😍😍

نه عزیزم آمپول تجویز نکرد دکترم فقط فولیک اسید و امگا3 .متفورمین میخورم  

متفورمینم خیلی خوبه خیلی از دوستای من با متفورمین باردار شدن ولی من تنبلیم شدید بود آمپول دادن بهم