غزل۷۲ مدیر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4092 عنوان از دیشب ک دیدمش دارم میمیرم از استرس | مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 35 پست بچه ها شما میدونین علایم زیگیل و تبخال تناسلی چیه؟ کشاله ی رونم مث جوش سرسفید زده میسوزه. بعدازظهر نوبت دکتر گرفتم. تورو خدا اگه نمیدونین الکی ته دلم خالی نکنین. ینی ممکنه تبخال و زیگیل باسه؟ درمان داره؟ من توو عقدم و رابطه هم نداشتیم و همسرمم پیشم نیست ا مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا #متاهل_متعهد 1397/10/18 | 13:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mt64 عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 11979 اره. خط شورتم کشاله ران درد نداره میسوزه. دارم اسک میریزم و تایپ میکنم میترسم نترس بابا دیوونه دختر زگیل سفته و برجسته اون جوشه عزیزدلم باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
غزل۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4092 ازرابطه هم نیست نمیدونم دلیلشچیه زنان نوبت گرفتم. خوبه؟ یا متخصث پوست برم؟ مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا #متاهل_متعهد
sobhanampesaaraamm عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1312 اره. خط شورتم کشاله ران درد نداره میسوزه. دارم اسک میریزم و تایپ میکنم میترسم اشک نریزدختر مال من خودش رفت بازم مامان شدم خدایاشکرت بهرکی دلش بچه میخوادعنایت کن آمین🥺🥰
غزل۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4092 نترس بابا دیوونه دختر زگیل سفته و برجسته اون جوشه عزیزدلم بخدا از دیشب بس گریه کردم دارم میمیرم. تنم یخه. مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا #متاهل_متعهد
mastani_poi عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 2427 نه من همیشه میزنم چون خیلی شلوار جذب میپوشم بعد عرق میکنه دیگه یک مدت دمپا میپوشم اوکی شده نمیزنه با ژیلتم نزن موهای اون ناحیه رو اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک
غزل۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4092 خوب جوش زدی دیگه جوش هارو خالی کن روشون الکل بزن همین خیلی طبیعیه ظهرم برو دکتر مطمئن باش چیزی نیست اخه میترسم زیگیل باسه یا تبخال. مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا #متاهل_متعهد
گلبانو۱ عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 10224 اصلا رابطه نداشتیم هنوز. خوب پس نگرانی نداره ببین ببخشیدا ولی تیغ بزنی یا اپیلاسون انجام بدی اون قسمت جوش ریز چرکی میزنه خیلی طبیعیه تا خدا با من است زمانه با من است .
mt64 عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 11979 بخدا از دیشب بس گریه کردم دارم میمیرم. تنم یخه. 😐😐نترس بابا عه چیزی نبس خودش خوب میشه حالا میری دکتر برو نشون بده پمادی چیزی بده باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
گلبانو۱ عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 10224 اخه میترسم زیگیل باسه یا تبخال. اخه زیگیل وتبخال به این راحتی ممتقل نمیشه با رابطه و شاید استخر که احتمالش کمه تا خدا با من است زمانه با من است .
غزل۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4092 نه من همیشه میزنم چون خیلی شلوار جذب میپوشم بعد عرق میکنه دیگه یک مدت دمپا میپوشم اوکی شده نمیزنه ... از لیزر و استخر ممکنه زیگیل و تبخال گرفت؟اصلا زیگیل و تبخاب میدونین کجاها میزنه؟ مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا #متاهل_متعهد
گلبانو۱ عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 10224 از لیزر و استخر ممکنه زیگیل و تبخال گرفت؟ اصلا زیگیل و تبخاب میدونین کجاها میزنه؟ از لیزر واستخر بله میشه اما احتمالش کمه بیشتر با رابطه تا خدا با من است زمانه با من است .
غزل۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4092 از لیزر واستخر بله میشه اما احتمالش کمه بیشتر با رابطه من لیزرم کردم اخه. وای خدا ینی تبخال و زیگیل گرفتم؟ وای خدا مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا #متاهل_متعهد
sobhanampesaaraamm عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1312 زنان نوبت گرفتم. خوبه؟ یا متخصث پوست برم؟ متخصص پوست بازم مامان شدم خدایاشکرت بهرکی دلش بچه میخوادعنایت کن آمین🥺🥰
mastani_poi عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 2427 از لیزر و استخر ممکنه زیگیل و تبخال گرفت؟ اصلا زیگیل و تبخاب میدونین کجاها میزنه؟ از فکر زیگیل بیا بیرون عزیزم 😆 اصلا زیگیل نیست جوش مطمئن باش من استخرم میرم اون ناحیه جوش زدم تاحالا چون طبیعی دیگه اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک
غزل۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4092 از فکر زیگیل بیا بیرون عزیزم 😆 اصلا زیگیل نیست جوش مطمئن باش من استخرم میرم اون ناحیه جوش زدم تاحال ... توو نت عکسارو ک دیدم همش فک میکنم همونه مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا #متاهل_متعهد