2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم؟؟؟

106 بازدید | 14 پست

سر درد و سر گیجه دارم تند تند گشنم میشه ماه قبل عکس رنگی گرفتم ولی اقدام نکردم،دورم ۲۹ روزست روز پونزده و سیزده اقدام داشتم این ماه بنظرتون باردارم؟؟پنج روز تا پریودم مونده

بی بی چک بزن

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود نیست پنج روز مونده تا پریودم؟؟؟؟

استرس نداشته باش بهش فکر نکن .... بزار از موعدت بگذره 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

من از روز تخمک گذاریم تا الان که ۶ روز گذشته مدام کمردرد دارم و دل درد و پا درد و رحمم هم تیر میکشه . تا استراحت میکنم خوبم ولی کافیه کاری انجام بدم دردام تشدید میشه . کسی میدونه علتش چیه؟

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
مرسی عزیزم

انشالله که باردار باشی 

منم یه سری عکس رنگی گرفتم ماه بعدش باردار شدم

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

عزیزان من دوره پریودی منظم بوده ۲۶ یا ۲۸ روزه الان روز ۲۹ نشدم حتی علایمش ندارم به نظرتون یه ختطر سردی هوا میتونه باشه یا تغییر هورمون ها حتی لک بینی هم ندارم

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
عزیزان من دوره پریودی منظم بوده ۲۶ یا ۲۸ روزه الان روز ۲۹ نشدم حتی علایمش ندارم به نظرتون یه ختطر سر ...

شما از وقتتون گذشته بی بی چک بزنید ،البته دکترا میگن تا یه هفته مشکلی نداره

شما از وقتتون گذشته بی بی چک بزنید ،البته دکترا میگن تا یه هفته مشکلی نداره

نه ترشحی نه لکی نه دردی هیچ علامتی ندارم😄 باید برم دکتر حتما

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
تا دو سه روز دیگه اکه نشدین برید دکتر

ترسم از اینه چند روز پیش لباس زیرم یکم نم داشت پوشیدمش میترسم سردیش کشیده باشه به رحمم

خدا کنه .گرفتگی داشتین تو عکس شما؟؟؟

بله ۱ لوله گرفتگی داشت