2777
2789

بیاین منو دلداری بدین

چیکار میکنین اروم شید

شبا هم تا نصف شب بیداره

تا لنگ ظهر هم می‌خوابه

دستمون هم فوق العاده خالیه قسطامون عقب افتاده

چیکار کنم الانم قهربم و زدم به بی خیالی دیگه

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهر ندارم ولی یه پسر عمه دارم ۳۲ سالش هست ۵ صبح میخوابه ۵ بعدظهر بیدار میشه شدیدا هم دنبال زن میگرده اون روز اینقد خدارو قسم دادم گفتم خدا نزار هیچ دختری بدبخت بشه زن این شه 

از اینا هستن ک بنظرشون شغلا بدرد نمیخوره و کلا نمیخواد بره سرکار

یا کاری پیدا نکردن؟

درست میشه عزیزم واقعا حرص نخور

من پسرخالم از همه شغلا ایراد میگرفت و واقعا هم نسبت ب تحصیلات یا حقوقی ک میدادن ایراد داشتن اما چاره‌ای هم جز این نبود

باهاش همه حرف زدن تا قبول کرد

البته اون مجرده

یادم تورو فراموش..
مگه سرکارنمیره؟چه کارس

ویزیتور

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
از اول بیکار بوده؟؟؟ 

نه