2777
2789
سلام ساعت کوک کن گلم❤

سلام ب روی ماهت... 

استرس میگیرم ک خواب بمونم چون وقت کمه.. اخه خوابم سنگین میشه صدای زنگ گوشیمو نمیشنوم...

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
خیلی نامرد بوده واقعا بیچاره هارلی چقدر ناراحت شده😔😔

اره کارش اخر بی معرفتی بود.. با کسی ک بهش اعتماد کرده.. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم منم مشکل شما را دارم  دوستان راه حل این مشکل چی اس لطفا دارم عذاب میکشم😥😥

فکر کنم از بیکاریه 

من خیلی تلاش کردم بعضی صبح ها زود بیدار میشدم شب تا این موقع بیدار نباشم ۱۲ خوابم ببره 

شاید باورت نشه 😐 اصلا خوابم نمیبرد هیچ بیشترم بیدار میموندم

اره عزیزم 

امروز عصر خواهرشوهرن گفت بیاید بریم باهام برای لباس عروس جاریم دیر کرد و ... خواهرشوهرم پشت تلفن گفت من نمیام جون فلانی(پسرمن) من نمیام و خونه هستم درصورتی ک اومد خیییییلی بدم اومد جون بچه منو دروغ قسم خورد چرا نگفت جون فلانی(بچه جاریم)😠 حسابی بهمم ریخت این ی مورد
 خیلی عصبی شدم از دستش مسخره
 حالا اینا به کنار عقده ای بازی های دیگش از یطرف میگه نه فلانی فلان جور لباس نپوشیا مثلا لباس پف بعد همونو نشون جاریم میده میگه میخوای اینجوری بپوشی ؟؟؟
بعد مثلا خود مزون دار و دوستاشو جاریم و خودش میگن فلان لباس بگیر اما اونی ک من میگمو برداشته اما کارای دیگش ی مدل دیگن
بعدم میگه من و جاریم بشیم ساقدوشش من چی بهش بگم از کاراش بدم میاد وگرنه سختیش رو به جون میخریدم
اه کلا بهمم ریخت کاراش واقعا نمیدونم چیکار کنم
 مثلا قرار شد با جاریم بریم جایی لباس ببینیم حسم میگه خواهرشوهرم خونشون نگهش داشته فردا تنها ببرتش ببینه
 من واقعا ازین حرفا و کارهای بچگونه و خاله زنک بازی بدم میاد ولی این منو میکشونه توش

بنظرت این چجور آدمیه واااقعا بخدا به قرآن نیمتونم بفهممش 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
چرا واقعا 🙄 چه کاریه

چی بگم 😔

امروز عصر خواهرشوهرن گفت بیاید بریم باهام برای لباس عروس جاریم دیر کرد و ... خواهرشوهرم پشت تلفن گفت ...

عزیزم اولا که همه ادما خوب نیستن

دوما اینکه همه ادما مثل هم نیستن

سوما اینکه همه ادما مثل خود ما نیستن

بعد هم اینکه تو هیچوقت نمیتونی کسی رو تغییر بدی

به نظرت اینکه با جاریت بره بخره چیزی از تو کم میشه؟

یا اینکه تو بشینی حرص بخوری اونا بیخیال چیزی درست میشه؟

من نظرم اینه راجع به همچین ادمایی 

نه تو کاراشون دخیل باش

نه به هیچ وجه اون چیزی که میپسندی و تو ذهنت هست و به اونا بگو

هیچ چیزشونم برات مهم نباشه

چون ارامش تو مهمتر از هر چیزیه و تو نمیتونی اینارو تغییر بدی

فکر کنم از بیکاریه  من خیلی تلاش کردم بعضی صبح ها زود بیدار میشدم شب تا این موقع بیدار نباشم ۱ ...

عجب وضعی بخدا  من بچه کوچک دارم ساعت ۶ بیداره تا ۱۱ نمیخوابه هرچند داد میزنه دیگه منم برعکس از ۶ دیگه یک جوری خوابم میاد که کلا وحشتناک نمیدونم چکار کنم ازاین وضع رها بیشم😕😕😔😔😔

عجب وضعی بخدا  من بچه کوچک دارم ساعت ۶ بیداره تا ۱۱ نمیخوابه هرچند داد میزنه دیگه منم برعکس از ...

اوه پس خیلی سخته کارت 

من بچه  ندارم

تازه بعد ۲ سال ازدواج اقدام کردیم چند روزه

عزیزم اولا که همه ادما خوب نیستن دوما اینکه همه ادما مثل هم نیستن سوما اینکه همه ادما مثل خود ...

حالا اینکا گفته ساقدوشم باش و فلانو اینا چی ؟! بگم بهش نمیام ؟! بیشعور قسم جون پسر منو دروغ خورد

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
حالا اینکا گفته ساقدوشم باش و فلانو اینا چی ؟! بگم بهش نمیام ؟! بیشعور قسم جون پسر منو دروغ خورد

نه برو باش چرا نباشی 

اصلا به کاراش توجه نکن

این باعث میشه فقط ارامشت ازت گرفته بشه

تو کاراشون اصلا نظر نده  اصلا بذار خودشون انتخاب کنن 

باشه عزیزم ممنون 💋❤

فدات شم

فقط به خودت و ارامشت فکر کن 

هیچ چیزی برات مهم نباشه

روی هر چیزی زوم‌کنی بیشتر اذیت میشی 

پس سعی کن از زندگیت لذت ببری و به حرف کسی اهمیت ندی