2777
2789
عنوان

دوستان حلالم کنید

391 بازدید | 14 پست

جو الان نی نی سایت رو دوست ندارم اعصاب خرد کن شده همیشه توهر  تاپیکی یکی هست که بره تو حاشیه و اعصاب بقیه رو خراب کنه واقعا فازشون رو نمیفهمم به قصد کمک اومده بودم دورانی ناباروری داشتم ولی واقعا نمیتونم این جو رو تحمل کنم خیلهاتون رو دوس دارم گل گلیام انشاله همیشه موفق سربلند و پیروز باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بمونی گلم؟ اینجا هم نمونه ای از جامعه هس عزیز

من وکیلم دوسال کار نکردم از چند وقت دیگه شروع بکار میکنم خیلی ازم انرژی میگیره نمیتونم ته مونده اعصابم رو اینجا خراب کنم بخدا سختمه 

دوستمون راست میگه کجاست که نخاله نداشته باشه.ما یه همسایه داریم در حد ازراییل.

جامعه ست همینه،همه جور آدمی هست توش.

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
من وکیلم دوسال کار نکردم از چند وقت دیگه شروع بکار میکنم خیلی ازم انرژی میگیره نمیتونم ته مونده اعصا ...

😘باشه هرجور خودتون صلاح میدونید 

ایشالله دست به هر چی میزنید طلا بشه عزیزم 

حرفاتون درسته جو سایت متاسفانه متشنج هس

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
من وکیلم دوسال کار نکردم از چند وقت دیگه شروع بکار میکنم خیلی ازم انرژی میگیره نمیتونم ته مونده اعصا ...

توی هرتاپیکی نرو همه عناوینم با این دید. بخوان که ممکنه حقیقی نباشه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
اره واقعا همينطوره جامعه كي درس شدني ني تا وقتي كه ما خودمونو تغيير بديم  

موافقم 

😊

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
دوستمون راست میگه کجاست که نخاله نداشته باشه.ما یه همسایه داریم در حد ازراییل. جامعه ست همینه،همه ج ...

😘

اینجا رو جدی نگیرید اینجافضای مجازی هس  

اره عزیزم درسته حرفتون دنیای واقعی هم داغونه جو دادگاه هم داغون شده طلاق مثل نقل و نبات شده اصلا یه وضعی شده نگفتنی خدا این ملت رو به راه راست هدایت کنه 

خونسرد باش  اروم 

منم دوماه اول که اینجا اومدم  خیلی اعصابم ضعیف شده بود ولی بعدش عادی ترشدم  

موفق باشی خدا حافظ گلم

اره واقعا همينطوره جامعه كي درس شدني ني تا وقتي كه ما خودمونو تغيير بديم 

🤔

ایا من جایی پست گذاشتم وکاربرا ناراحت شدن؟

نمیدونم شک کردم به خودم