2777
2789
عنوان

بچه شیش ماهم شیر نمیخوره

115 بازدید | 7 پست

خواهش میکنم کمکم کنید بچه شیش ماهم شیر نمیخوره واکسن ۶ماهگیشو زدم از همون شب دیگه شیر مو نمیخوره امروز ۴ روز شد به زور سینمو میدم دهنش اولش یه آلمه گریه میکنه بعد شیر میخوره شبا جیگر مو خون میکنه دندون تاحالا در نیاورده دارم دیونه میشم آمپول جلوگیری میزنم الان ۶ ماه ک مرتب میزنم نکنه باردارم سینمو نمی گیره ولی علایم بارداری ندارم سر دوتا دخترام تهوع صبح گاهی داشتم اما الان این علایم ندارم نکنه پسر باشه میترسم باردار نباشم تازه آمپولمو زدم خواهش میکنم جواب بدین راهنمایی کنید استرس دارم 

یه بی بی چک بزن خودت رو از نگرانی در بیار

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

مگه حامله باشی شیر نمیخوره چرا؟🤔

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.