2777
2789
عنوان

سرکلاژیا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی تجربه ای نداره؟😭😢😢

سلام عزیزم منم ۳ روز پیش سرکلاژ کردم تا الانم لکه بینی دارم و شیاف می زارم قبل سرکلاژ لکه بینی نداشتم برای شما چندروز طول کشیده لکه بینی و چه رنگی بود؟

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
سلام عزیزم منم ۳ روز پیش سرکلاژ کردم تا الانم لکه بینی دارم و شیاف می زارم قبل سرکلاژ لکه بینی نداشت ...

شما و دوست عزيزمون استارتر جان منم هفته ١٤ با سرويكس ٢٧-٣٠ سركلاژ شدم تا ده روز گهگاهي لكه بيني و گاهي خونريزي داشتم استراحتم دو هفته مطلق بود هفته اي يه پرولتون و شبي يه شياف دارم سرويكسم هفته ١٧ همون سي بود ديگه برام اندازه نزدن نميدونم الان چنده واس من آنتي بيوتيك ندادن بعد سركلاژ ولي الان عفونت ادرار دارم سفالكسين ميخورم

شما و دوست عزيزمون استارتر جان منم هفته ١٤ با سرويكس ٢٧-٣٠ سركلاژ شدم تا ده روز گهگاهي لكه بيني و گا ...

سلام عزیزم اخه به من پلوتون نداده و فقط دوشیدن از مقعد یکی صبح و یکی شب گفته انشاالله صحیح و سالم نی نی تو در  آغوش بگیری واسه منم دعا کن

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
سلام عزیزم اخه به من پلوتون نداده و فقط دوشیدن از مقعد یکی صبح و یکی شب گفته انشاالله صحیح و سالم نی ...

عزيزم خدا ني ني شمارو هم حفظ كنه به منم آمپول رو يه هفته بعد سركلاژ داد خونريزيم بند نميمد داد

سلام عزیزم منم ۳ روز پیش سرکلاژ کردم تا الانم لکه بینی دارم و شیاف می زارم قبل سرکلاژ لکه بینی نداشت ...

تا ده روز طول کشید عزیزم اولش قهوه ای بود و رفته رفته گمتر شد و طی ده روز قطع شد