2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید من حس میکنم این موجودات دورو بر من هستن یکی دوبار بهم گفتن همزاد دارم دع هم گرفتم ولی فقط یکماه جواب داد بعد دوباره برگشتم سرجای اولش بعد هم خیلی وقتا حس ششم قوی میشه شنیدم خوندن سوره بقره خوبه ولی یه خورده میترسم انجام بدم

نمیدونم ولی حسم میگه باهاشون در ارتباطه 😥😥😥

این جزو نفس اماره انسانه که سریع قضاوت کنه.نه جانم من باهاشون در ارتباط نیستم و اتفاقا برعکس .درسته که هیچ وقت هیچ موجودیو تو دنیا نادیده نمیگیرم ولی اتفاقا من باایکه زیاد ذکر میگم برای اینکه خدای ناکرده وارد دنیاشون نشم همیشه خودمو تحصین(یه دعا برای حجاب از موجودات دیگه)میکنم.

دلیل نمیشه وقتی یه سری اطلاعات داری و برای کمک به دیگران عنوان میکنی پس یعنی باهاشون در ارتباطی.شاید برای شما پیش نیومده برات مهم نیست.ولی خیلیا باهاش ناخواسته درگیرن و حتی روحشون خبر نداره و یه عمر نحسی زدگیشونو میگیره .من نیتم کاملا خیره و این قضاوتها منو از کارم هرگز پشیمون نمیکنه.

ببینید من حس میکنم این موجودات دورو بر من هستن یکی دوبار بهم گفتن همزاد دارم دع هم گرفتم ولی فقط یکم ...

عزیزم.دعا گرفتن کار شمارو بدتر میکنه.دعانویسها خودشون کلی موکل وارد زندگیت میکنن و بدتر میشه.

باید از خود خدا کمک بگیری.راه علاجش سوره بقره هست.این سوره اونارو پودر میکنه.از هیچی اندازه این سوره نمیترسن.

ببینید من حس میکنم این موجودات دورو بر من هستن یکی دوبار بهم گفتن همزاد دارم دع هم گرفتم ولی فقط یکم ...

عزیزم جن ها قبل از مکان زندگیشون روی زمین بوده بعدا ما اومدیم روی زمین و اینکه اونا دودسته هستن. کافر و شیعه اونا که شیعه هستن حتی خدمت امام ها وعلمای بزرگ شیعه میرسیدن و سواللت فقهی خودشون را میپرسیدن. کاری با ما ندارن و زندگیشون را میکنن. میمونه جنای کافر که به تسخیر رمال ها و جنگیرا درمیان و گروهی از این حلقه های نوظهور مثل عرفان حلقه که وارد زندگی ها میشن و بروز مشکل. یه سری کارها هست که باید رعایت کنیم تا گزندی از اونا بهمون نرسه مثل اینکه لباس ها باید حتما کاور داشته باشه و اویزون کنیم یا تا بشه تو کشو ها و ابنکه همیشه اسفند دودکنیم تو خونه.از بوی اشغال تغذیه میکنن هیچ وقت شبا اشغال تو خونه نگه ندارین و هرچیزی را مثل عذا یا اب کتری را درش را بگذارین. 

به من کمک میکنید؟

دوماه کامل انجام بدین.اصلا و ابدا ترسین.اونا در برابر اشرف مخلوقات هیچی نیستن.اگرم کلا ادم ترسویی هستی.قبلش خودتو تحصین کن.4 قل و ایت الکرسی بخون به خودت فوت کن.

عزیزم به این سایت هم سر بزن.این نماز رو بخون تو خواب بهت نشون میدن کشته شدن اونها رو.

http://vahabymohamad.blogfa.com/tag/باطل-سحر-با-نماز-فاطمه-الزهراء