2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جان فقط فقط ولایت علی این ابی طالب حصن حصین هست. تو خونه دائم یاعلی بگو و اگر چیزی حس کردی ب ...

اگر کافر باشه اهمیت نمیده ولی با شنیدن سوره بقره از بین میره.اما اگر یهودی باشه و یا مسلمان اهمیت میده.

اگر کافر باشه اهمیت نمیده ولی با شنیدن سوره بقره از بین میره.اما اگر یهودی باشه و یا مسلمان اهمیت می ...

عزیزم جن ها یا کافر محض هستند یا شیعه دوازده امامی. و کافر اا ازنام حضرت علی میترسن. اصلا جنای شیعه کاری باهامون ندارن

عزیزم جن ها یا کافر محض هستند یا شیعه دوازده امامی. و کافر اا ازنام حضرت علی میترسن. اصلا جنای شیعه ...

جن ها کافر مسلمون یهودی دارن.که بعضی جنهای مسلمون که بعنوان موکل گرفته میشن چون با قران مانوس هستن از قران نمیترسن.کافرها از قران میترسن.

برای فرار جن کافر یه ایت الکرسی بخونی بسه.ولی برای مسلمون باید 21 بار بخونی.

جن ها کافر مسلمون یهودی دارن.که بعضی جنهای مسلمون که بعنوان موکل گرفته میشن چون با قران مانوس هستن ا ...

عزیزم جن شیعه اصلا کاری نداره و ازاری نمیرسونه. همشون جن کافر هستن. اصلا جن یهودی نداریم.