2777
2789
عنوان

تقویت و پاکسازی رحم

7917 بازدید | 4 پست

سلام دوستای خوبم ...من یه مدت همش تحت نظر دکتر میرم هیچ مشکلی ندارم و در حال اقدام هستم برای پسر اما نمیشه ....دیگه واقعا از داروشیمیایی خسته شدم از بس رفتم ددکترخسته شدم ...این ماه دو تا تخمدونهام تیر میکشید و رحم هم تیر میکشید میشه هر کدوم تجربه دارین یه دارو گیاهی بهم بگین که پاکسازی رحم و تخمدان انجام بشه و برای بچه پسر مشکل نباشه ...هر کدوم تجربه دارین ..رازیانه و بومادران دختر میشه ..‌دکتر هم میگه عفونت ندارم اما نمی‌دونم چرا این ماه اینجور شدم و تخمدانها و رحم درد می‌کنه ...ببخشین زیاد شد البته شاید بازم برم پیش دکتر گیاهی اما گفتم از تجربه شما بدونم اگه پستهای قبلی ببینید همش یا دکتر میرم یا سوال میپرسم در ضمن یه دختر هفت ساله هم دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب سوالتون رو نميدونم چون خودم تاحالا اقدام نكردم ولي برات ارزو ميكنم ان شالله ماه ديگه ي پسر صالح و سالم بياد تو دلت،حالا شما ببين جواب سوال منو ميدوني؟؟؟من سه روز بعد پاك شدن اورژانسي خوردم چهارروز بعدش پريود شدم دوباره ولي خييييلي ببخشيد تيره اس مشكلي پيدا كردم؟؟؟؟و اينكه پريود بعدين از كدوم حساب ميشه؟؟؟؟

عزیزم؛

شما اول دنبال این باش که بشه اصلا! چرا انقدر تاکید به پسر شدن میکنی؟ اونهم موقعی که تو کلا باردار شدن دچار مشکل شدی! 

دکتر گیاهی رو هم ول کن. پیش همون متخصص زنان و زایمان برو. آزمایش هورمونی بده، سونو بده، ببین اصلا مشکل چیه. اگه مشکلی هست رفع کن، بعد اگه خواستی برای پسر دار شدن دنبال راه حل باش.