2777
2789
عنوان

دمنوش سنا برای لاغری

193 بازدید | 10 پست

کسی تا حالا از دمنوش سنا برای لاغری استفاده کرده؟تاثیری داشته؟؟؟تا فردا باید 1کیلو کم کنم وگرنه از چالش باشگاه حذف میشم 😢کسی راهکاری داره؟

تا فردا یک کیلو کم کنی😳😳

برا یک کیلو باید ۷۷۰۰ کیلو کاری از دست بدی

بدن نهایت روزی ۲۰۰۰ کالری احتیاج داره

اصلا ممکن نیست

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه بخوای از روش نقی معمولی تو پایتخت استفاده کنی😕 یه روز یه کیلو خیلی زیاده. مربیتون گفته باید یه روزه کم کنید؟

I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew
نه دو هفته فرصت داشم😔

همه اونایی که تو چالش بودن که 1 کیلو کم نکردن الان. شما امروز یه کم طناب بزنی تو خونه ورزش کنی غذا کم بخوری یا میوه بخوری فک کنم 300 گرم بتونی کم کنی. باز خوبه دست خالی نیستی فردا. 

I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew