2777
2789

اگه مدل مانتو میخواین واسه عید من از امروز دارم عکسایه جدیدو میزارم بیاین ایده بگیرین و خاص باشید....در ضمن style رو سرچ کنید حتما....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كي ميزاري؟منكه اصلا مدل مانتو پيدا كردم واسه امسال همه مال صد قرن پيش اند ديگه اينجوري باشه محبورم حاضري بخرم اونم دم عيد از بس گرون ميشه كه نگو

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
بیاین به این ادرس چون من اینجا نمیام زیاد یادمه چنتا از خانوما دنبال ایده مانتو بودن واسه عیدشون اد ...

دوستم من اصلا بلد نیستم این آدرس رو کجای تل گرام باید بزنم میشه ساده  توضیح بدی

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
كي ميزاري؟منكه اصلا مدل مانتو پيدا كردم واسه امسال همه مال صد قرن پيش اند ديگه اينجوري باشه محبورم ح ...

بیا پست های اخرمو ببین الان 3 تا گذاشتم بعد کلمه style رو سرچ کن

بیا پست های اخرمو ببین الان 3 تا گذاشتم بعد کلمه style رو سرچ کن

عزيزم تو اينستا ات هستم و پست هاتو دنبال ميكنم اتفاقا دفعه قبل من بودم ازت عكس مانتو خواستم

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
من یه مدت عضو کانالت بود مدلات خیلی عجیب غریبه    

عزیززززم😍😍اره کل کارایه بروز و مد رو میزارم .....صد در صد اگه از مدلا ایده بگیری همیشه خاصی😊من خودم اکثرا چیزی بخوام بدوزم همین کارو میکنم و همه میپرسن ازم 😂😂

عزيزم تو اينستا ات هستم و پست هاتو دنبال ميكنم اتفاقا دفعه قبل من بودم ازت عكس مانتو خواستم

عزیزززممم 😍😍تو ذهنم بود واست ایده بزارم ولی اسمت یادم نمیومد....😙😙تا مدل پیدا کردم گفتم تاپیک بزنم شاید خوندی