2777
2789
عنوان

کمک😕😕😕

68 بازدید | 7 پست

سلام خانومای گل😍😍

ببخشیدمن یه سوال داشتم؟!!@

من21آبان زایمان کردم میخواستم بدونم من کی باید عادت ماهانه بشم؟؟؟

خدایاممنونم بابت نعمت بی نهایت وهزارابار شکرت

بطور معمول ۶ ماه بعد زایمان البته کمتر و بیشتر هم میشه ولی اکثرا بعد ۶_۷ ماه پریود میشن

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

من بعد سه ماه شدم توی هرکی متفاوت بعضیا اصلا نمیشن

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متفاوته خواهر. بعضیا سر 40 روز پری میشن.بعضیام تا 2 سالی که بچه شیر میدن پری نمیشن

اخه میدونیدمن جلوگیریم با لاینسترول هستش اونم که گفتن قرصه ضعیفیه میترسم دوباره بارداربشم

اخه میدونیدمن جلوگیریم با لاینسترول هستش اونم که گفتن قرصه ضعیفیه میترسم دوباره بارداربشم

شایدم بشی خخخ

دوست من چندین سال انتظار کشید تا باردار شد. تقریبا سر چهل روز پریود شده بود و توی همون ماهم دوباره حامله شده بود. بچه خودش سه ماهش بود که فهمید یه یک ماه و نیمم تو شکمشه خخخخ

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
شایدم بشی خخخ دوست من چندین سال انتظار کشید تا باردار شد. تقریبا سر چهل روز پریود شده بود و توی همو ...

وای

یعنی امکانش هس 😨😨😨