2777
2789
عنوان

رو چی سرمایه گذاری کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 26341 بازدید | 32 پست
راستش وقتی طلا۴۶۱بود یه دستبند خیلی نازک خریدم ۴میلیون بعدش طلا افت کرد برای همین چشمم ترسیده از سرم ...

دلار و سکه نگیر ضرر میکنی

یا طلا دسته دوم یا بانک بذار پولتو

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها
با گول خوردن با همین ماهی سود دادن پولمون بی ارزش شد دیگه 

نه عزیزم من سال پیش ۲۰تومن گذاشتم الان ۲۰ تومنم شده ۳۵ بجز سود من هر ماه یه مقدار هم میریختم رو پولم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من سال پیش ۲۰تومن گذاشتم الان ۲۰ تومنم شده ۳۵ بجز سود من هر ماه یه مقدار هم میریختم رو پولم

چند درصد سود میده ک پونزده میلیون گذاشته رو پولت ماهی چقد؟

راستی عزیزم یه پیشنهادی برات دارم اگ میخوای پولت برات پول بیاره حتما حتما حتما کتاب ثروتمندترین مرد بابل رو بخون

داخل نت سرچ کنی میاد

چند درصد سود میده ک پونزده میلیون گذاشته رو پولت ماهی چقد؟

۲۲درصد ماهی ۳۰۰یا۲۸۰

من ماهی ۲۰۰ یا ۳۰۰ هم میریختم یا بعضی وقتا ۱۰۰

هم اینکه من بانک شهر گنجینه زرین گذاشتم سودش متغیر بود بعضی وقتا ۱۸ درصد بعضی وقتا ۲۰ یا ۲۲

استارتر هرکار با پولت میکنی بانک نذار یا ریال نگهش ندار که ضرره، بنظرم طلا آب شده یا دست دوم بهترین گزینست

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
۲۲درصد ماهی ۳۰۰یا۲۸۰ من ماهی ۲۰۰ یا ۳۰۰ هم میریختم یا بعضی وقتا ۱۰۰ هم اینکه من بانک شهر گنجینه زر ...

خب بیست تومنو پارسال میدادی یه پراید الان شده بود ۴۰ تومن. البته حرفت درسته به شرطیکه قیمتا ثابت بشه چندسالی. کاش بشه

خب بیست تومنو پارسال میدادی یه پراید الان شده بود ۴۰ تومن. البته حرفت درسته به شرطیکه قیمتا ثابت بشه ...

❤عشقم پرایدو کجا نگه میداشتم وقتی دوتا ماشین هست

https://b2n.ir/059630

💵💵💵💵💵💸💸💸

سلام دوستان این یه سایت سرمایه گزاری دلاری با درآمد بالا  با یک سال سابقه کاری 

Packages  سود روزانه

100$ 1.5$

300$ 4.5$

500$ 7.5$

1000$ 15$

با هم رویاهیمان را به واقعیت تبدیل میکنیم

https://b2n.ir/059630