2777
2789
عنوان

رو چی سرمایه گذاری کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 26341 بازدید | 32 پست

آموزش تحلیل تکنیکال بازارهای مالی (فارکس)‌ توسط مدرس با سابقه خانه سرمایه

با تدریس اصولی استاد ایمان  اختر با سابقه 18 ساله آموزش و تحلیلگر ارشد شرکت های بورسی، دارنده مدرک QAL  از انگلستان، فوق لیسانس اقتصاد و مدرک فنی و حرفه ای درآمد دلاری از فارکس خواهید داشت بازاری با ثبات و 24 ساعته که واریز و برداشت خود را از طریق ( web money) به آسانی انجام خواهید داد که بهترین جایگاه برای سرمایه گزاری است که برای دستیابی به این هدف باید دانش و مهارت کافی داشته باشید که در این مسیر با برگزاری کارگاه های معامله گری و پشتیبانی رایگان با همراه شما عزیزان هستیم.

09383357239

آموزش های کلاسیک

آموزش خطوط حمایت و مقاومت

آموزش تحلیل هارمونیک

آموزش به سبک الیوت

کار با ابزارها و اندیکاتورها

رسیدن به پلن و سیستم های معاملاتی موفق

آموزش مدیریت اکانت

صفر تا صد آموزش در 15 جلسه ( یک جلسه 3 ساعته در هفته )

برگزاری آزمون  و ارائه مدرک از QAL انگلستان

قیمتی بسیار مناسب و در صورت عدم رضایت شما از جلسه اول آموزش هزینه ای از شما عزیزان دریافت نخواهد شد

دوستان عزیز جهت خرید ارز دیجیتال ابتدا لازمه وارد سایت اصلی یک صرافی ایرانی معتبر بشید، با کارت پول حساب خود رو در صرافی شارژ کنید و هر ارزی دوست دارید رو خرید کنید به همین سادگی. به عنوان مثال برای خرید شیبا، بیبی دوج، FEG، کیشو و دیگر ارزهای مناسب با پتانسیل رشد بالا میتوانید از صرافی ایرانی دانش بنیان، امن و آسان رمزینکس با کارمرد مناسب حدود 3هزار تومان به ازای یک میلیون تومن معامله، با لینک مستقیم زیر اقدام کنید:  https://ramzinex.com/exchange/register?ref-code=146098

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درباره صندوق های دلاری شنیدم .. تحقیق کن درباره ش.. پول تو حساب خودت میمونه و فقط میدی مدیریت کنند برات .. احتمال کلاه برداری خیلی کمه توش .. دوستای من چند تاشون با حدود صد تومن این کار کردن .. نمیدونم بشه با سی تومن یا نه .. 

Mhs.coach بود ..تو اینستا هستن .. تحقیق کن خودت درباره شون ببین قبول میکنن یا نه ...پولت رو ریالی نگه دار اصلا .. یا اگر نخواستی طلا و سکه و دلار بخر .. شک نکن