2777
2789
عنوان

کسی بلده به من یاد بده چجور #کیک بپزم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 52 پست

اول تمام موادو آماده کنید بزارید کنار دستتون.

بعد قابلمه سایز ۲۳ سانتی (قطر کف قابلمه باید حدود ۲۳ تا ۲۵ باشه) رو بزارید روی شعله پخش کن و زیرش رو روشن کنید تا قابلمه گرم شه. روی شعله بزرگه نزارید. رو شعله ای که یه درجه ازون کوچیکتره بزارید. اگه متوجه نشدید، بگید عکس بزارم‌.

سه لایه کاغذ روغنی رو اندازه کف قابلمه، برش بزنید و بندازین ته قابلمه. اگه کاغذ روعنی ندارین، کاغذ سفید معمولی رو با روغن مایع و دستمال کاغذی چربشون کنید. بعد روغن اضافیشونو بگیرید و خشکشون کنید و بندازین ته قابلمه.

حالا میریم سراغ آماده کردن مایه کیک.

اول آرد و بکینگ پودرو مخلوط کنید و سه بار الک کنید.

بعد تخم مرغ ها و وانیل و شکر رو تو یک ظرف خشک و بلند بریزید و با ""دور تند"" همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید. جوری که کرم رنگ و کشدار بشه.

بعد هویج رو به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و ۶ ثانیه با همزن هم بزنید( از ۱۰۰۰ بشمارید تا ۱۰۰۶). بعد روغن رو اضافه کنید و باز ۶ ثانیه با همزن بزنید‌. بعد از اون، آرد الک شده رو طی ۳ مرحله اضافه کنید و هر بار در حد ۷ ثانیه با همزن بزنید. همزمان با آرد، پودر دارچین رو هم اضافه کنید.

بعد دیگه همزن رو بزارید کنار و با کفگیر یا لیسک فقط در حد ۵ ثانیه، کل مواد رو دورانی هم بزنید تا کاملا مخلوط شه. و نه بیشتر‌.

علت این ۵ ثانیه ها و ۶ ثانیه ها بخاطر اینه که پف کیک نخوابه و ...

حالا مواد رو بریزید داخل قابلمه. درش رو حتما حتما دمکنی بزارید و شعله رو مث حالتی که برنج دم میکنید قرار بدید. ینی شعله  """ نباید """ کم کم باشه. اگه خیلی کم باشه، خمیر میشه کیکتون.

به هیچ وجه در قابلمه رو برندارید تا ۴۰ دقیقه. یا ۴۵ دقیقه. بعد درو بردارید و با یه خلال دندون یا چنگال تست کنید که آیا پخته یا نه.

اگه کیک به خلالتون نچسبید، پخته‌. میتونید کیکو برگردونین تو یه تابه که اون طرفش هم طلایی شه. ولی لازمم نیست.

از پیج @popak.food اینستاگرام گرفتم دستورشو‌.

تو نت بزن کیک خیس راحته اما خوشمزه هست مراحلشم ساده توضیح داده موادشم ارد وشکر وتخم مرغ و بکینگ پودر و پودر کاکائو و روغن مایع و شیر

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.