2777
2789
عنوان

درد ناف کسی داشته؟؟؟

154 بازدید | 17 پست

من غروب تاپیک زدم خوب جواب نگرفتم

من چندین ساله درو ناف دارم طوری که اروم دست بزنن یه هفته باید قرمز بشه و تب کنه و درد شدید بگیره

چند سال پیش هم به مدت یک سال عفونت ازش در میومد یکبار دکتر عمومی رفتم گف لوس نشو و این حرفا

امروز یه نفر بهم گف مهمه و حتما دکتر برو حالا من نمیدونم پیش چه متخصصی برم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو داخلی یا عمومی  وای منم از صب درد ناف دارم حتما پیگیری کن

خودم تو نظرم بود برم جراح عمومی ولی گفتم شاید ربطی نداره

ولی فکر میکنم برم خوبه اتفاقا یه دکتر عالی هم سراغ دارم

من اصلا نمیدونستم این موضوع انقدر مهمه

خودم تو نظرم بود برم جراح عمومی ولی گفتم شاید ربطی نداره ولی فکر میکنم برم خوبه اتفاقا یه دکتر عالی ...

عمه من درد ناف داشت  عمل کرد

❤️💫یارَفیقَ من لا رَفیقَ لَهُ 💫❤️. 🥀

سلام عزیزم تاپیکتو اتفاقی دیدم.

این درد ناف که میگی رو خوب شدی عزیزم؟؟؟

چون فکر میکنم نافت افتاده باید جا انداخته بشه. اصطلاحا شنیدی میگن مقلا رگش افتاده یا لگنش .

اینم همینه.

البته فکر کنم

سلام عزیزم تاپیکتو اتفاقی دیدم. این درد ناف که میگی رو خوب شدی عزیزم؟؟؟ چون فکر میکنم نافت افتاده ...

سلام عزیزم دکتر رفتم 

فکر میکردم نافم افتاده ولی مشکل گوارشی دارم مربوط به اون میشه 

یه سری ازمایش دادم دارو خوردم ولی خوب نشدم 

الان یکم با ورزش تونستم کنترلش کنم

سلام عزیزم دکتر رفتم  فکر میکردم نافم افتاده ولی مشکل گوارشی دارم مربوط به اون میشه  یه ...

ولی چون ورزش سنگین میکنی فک کنم از همون افتادگی ناف باشه. پیش یه دکتر طب سنتی بری بد نیست قربونت برم