2777
2789
عنوان

باحال ترین و بهترین تاپیک ک خوندین چی بوده😄😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 62 پست

تاپیک اون عروس که شب خوابیده بودن خونه مادر شوهرش صب که شوهرش بچه رو می بره دسشویی مادرشوهره میره تو اتاق خوابشون،عروس خانمم تو خواب یه گوز گنده می کنه بعد سرشو بلند میکنه مادرشوهرشو بالا سرش میبینه وای خدااااا😂😂😂😂😂😂

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
کدوم ماجرا من دقیقا نفهمیدم ماجرا چی بود گیج شدم

یه کاربری که قطع دسترسی شده بین هارلی و یه کاربر دیگه دعوا انداخته...اونم دیگه نیومد...

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کاربری که قطع دسترسی شده بین هارلی و یه کاربر دیگه دعوا انداخته...اونم دیگه نیومد...

گربه چکمه پوش بود

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
وای مگه چیشد کدوم تاپیکش؟

سرطان داشت...هر روز میومد تو تاپیک همیشگیش از بچه ها میخواست براش دعا کنن...یه روز رفت بیمارستان دیگه نیومد....چقد امید داشت...😭😫

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤

ی کابری هم بود که داستان زایمانهای ناموفقش رو نوشته بود که رفته بود آتلیه عکس بگیره دیده بود بچه اس تکن نمیخوره و مرده به دنیا اومد...خیلی باهاش گریه کردمم

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...

اون تاپیکی که تقریبا سه ماه پیش بود از جیگیلی بودش نصف شب ساعت دو شب میگفت همه خوابن شوهرم خوابه دوباره دارن میان بنظرم با ارواح وجن درارتباط بود من اینقده ترسیده بودم که هم کامنتاش خیلی خنده داربود یکی هی جومیداد به موضوع. واقعا خندیدم 

یه تاپیک بود زنه شوهرش صبح اشتباهی شورتشو پوشیده بود رفته بود سر کار لباس عوض کنه همکاراش دیده بودن ...

یا خدا😂😂😂

ب این بدبخت چ.ی چراغ روشن میکردن خو موقع لباس پوشیدن

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی تاپیکی بود ک زنه تو سینک جیش کرده بود ازش ریخته بود پایین با دستمال پاکش کرده بود😥😷،یکی دیگم بد ...

دورانی 😂

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

تاپیک اون عروس که شب خوابیده بودن خونه مادر شوهرش صب که شوهرش بچه رو می بره دسشویی مادرشوهره میره تو ...

وااای من سر اون تاپیک اینقدر خندیدم شوهرم طفلک از خواب پرید زل زده بود بهم 😂😂😂😂

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

وااای من سر اون تاپیک اینقدر خندیدم شوهرم طفلک از خواب پرید زل زده بود بهم 😂😂😂😂

واقعا خنده دار بود 😂😂😂