2777
2789
عنوان

باحال ترین و بهترین تاپیک ک خوندین چی بوده😄😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 62 پست
سوتی های شوهر مخصوصا اونی که شوهرش لخت لخت از حموم میپره بیرون وسط حال میگه جومونگ وارد میشود یهو ...

وااااای

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

تاپيكاى كتاب و كتابخوانى رو دوست دارم. 📘📙📖

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تاپیک بود زنه شوهرش صبح اشتباهی شورتشو پوشیده بود رفته بود سر کار لباس عوض کنه همکاراش دیده بودن اومده بود زنشو کتک زده بود 😂😂😂😂😂

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
هارلی فوق العاده بود...چشم ندارن یه آدم که تاپیک فان میزنه رو ببینن...همش باید مصیبت نامه بخونیم این ...

کجا رفته نیستش؟؟

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
یه تاپیک بود زنه شوهرش صبح اشتباهی شورتشو پوشیده بود رفته بود سر کار لباس عوض کنه همکاراش دیده بودن ...

وااای دلم😂

تاپیک غلام نصاب تاپیک ناموس کفتار عالی بود هیچوقت یادم نمیره انقدر میخندیدم که از چشمام اشک میومد ...

عضویتت قدیمیه من اصلا اینارو ندیدم

من مُردم بدون اینکه مادرم بفهمه.....
با تاپیک @___harley__quinn____     از ته دل خندیدم من خیلیییی کم گریه میکنم ولی با ت ...

منم با تاپیک می می ناز خیلی گریه کردم...ان شاء الله جاش بهشت باشه...بچه هاشم همون طور که میخواست خوشبخت...

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤
بعد از اون ماجرا دیگه نیومد...

کدوم ماجرا من دقیقا نفهمیدم ماجرا چی بود گیج شدم

منم با تاپیک می می ناز خیلی گریه کردم...ان شاء الله جاش بهشت باشه...بچه هاشم همون طور که میخواست خوش ...

وای مگه چیشد

کدوم تاپیکش؟

که عشـــق از پــیله هـای مرده هــم پروانــه میسـازد🤍✨🌿