2777
2789
عنوان

غذا های جدییید

346 بازدید | 39 پست

سلام خانوما

من چندوقته از غذاهای تکراریمون خسته شدم و دنبال غذاهای جدید میگردم

میشه غذاهای محلی تون رو معرفی کنید که همه یاد بگیریم و تنوع بدیم؟ 

چندروز پیش یه خانومی یه غذا حاضری دستورشو توضیح دادن امروز عصر درست کردم خیلی چسبید😂 

لطفا غذاهای حاضری که به درد شام هم میخورن بگید مررررسیییی😘😘😘

The game is on....😏�🔎

پیاز داغ کن ربع وتخم مرغ بزن😀😀یک حالی میده😆

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوراک جیگر مرغ ب روشی ک میگم درس کنی انگشتاتم میخوری برا شام و‌ناهارم خوبه

بگو

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز
ارهه باحال میشه ما بدون ربشو میخوریم بهش میگیم کوکو پیاز😂حالا بعدش میشه کوکو پیاز ربی

عه پس اسمم داره😆ازاین به بعد کلاس میزارم😀

این چیه

چیکن  ش بهتره

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.