2777
2789
عنوان

بدبختی امروز من...سوتفاهم شوهرم...و مردی که امروز زندگیمون رو بهم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 23626 بازدید | 314 پست

کوتاهی از خودتون بوده

ینی چی نذاشت حرف بزنم

یک کلام همون اول ک گفت چشات فلا میگفتید متاهلم

یک کلمه است فقط

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادامه شوهرم نیم نگاه کوتاهی به من انداخت و سریع به سمت ماشین حرکت کرد گریه کنان به دنبالش رف ...

تا میرسند خونه.شوهره میزنه تو صورت زنه.زن قهر میکنه و شوهر از خونه میزنه بیرون و شب به منزل نمیاد.دست برقضا زنه فردا حالت تهوع میگیره و میفهمه بارداره.

و با ورود نورسیده همه چیز به خوشی تموم میشه.

معلومه رمان زیاد میخونم.😂

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
آدم که مریض باشه مهندس دکتر استاد دانشگاه نداره!!! چرا میگین مهندس همچی کاری نمیکنه مگه مریضا مهندس ...

بنظرم دو روزه اونم تو محل کار جدید نمیاد وجهه خودشو خراب کنه و فرصت شغلیشو از دست بده

در ثانی خانوم متاهلم بوده دیگ بدتر!ینی مهندس با یه پرسو جو نمیتونسته بفهمه خانوم متاهله؟تازه شرکت داداششم بوده😐

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖
من الان نگران دندونهای شوهرتم از بس سابید حتما خراب شد

نگرانیت از پهلو تو حلقم😂😂

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
ادامه شوهرم نیم نگاه کوتاهی به من انداخت و سریع به سمت ماشین حرکت کرد گریه کنان به دنبالش رف ...

😂😂😂

گرمای دستای مردونه اش رو روی دستام احساس کردم 

دستمو در دست گرفت 

تو چشمام زل زد 

بغض کرده بود  

به چشمان زیباش خیرشده بودم 

با حالتی ملتمسانه گفففففففت

...

که خوردیم تو جدول و پخش دیوار شدیم

ع چرا جنایی شد 😂

که  یهو  کاربرا  تصمیم  گرفتن  گزارش  بزنن تاپیک  بترکه  ولی ...

همش تو کار گزارشی ها😀😀۹۰درصد تاپیکایی ک ترکیده میشه عامل اصلیش تویی😀

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

ی مهندس تو‌محل کار این قدر تابلو‌میکنه خودشو 

بیشتر شبیه رمان واره های نوجووناست 😁😁😁😁😁

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
من برای خودم یه مشکل پیش اومد تاپیک زدم یه عده گفتن دروغه عیرممکن هست شایدیه مسایلی برای ما غیرواقعی ...

منم یه تاپیک زدم تو یه موقعیت بد بودم با اینترنت داغون ، گفتن عکس بزار عکس نمیومد ،اینترنت ضعیف بود ، چند روز بعد تاپیک زدم حرفم رو ثابت کردم 😁😁

رسیدیم خونه تا خواستم حرف بزنم گفت هیچی نگووو گفتم بخدا اشتباه میکنی گفت باش به فرض اینکه اشتباه میک ...

اینجاشو من باور نمیکنم.اگه شوهرمن بود یه مشت میزد تو صورت مرده یه مشت هم به من😶

ک یوهو شوهرم کوبید ب فرمانو گفت من اعتماد داشتم بهت لعنتیییییی حالا منم در حال شیون  لطفا ادامه رمان

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸

بعدش دوباره رفت بیرون،تا ساعت 7،هرچی زنگ زدم ج نداد....نگرانشم

من عقده تاپیک پر بازدید ندارم،انقدر مسخره بازی درنیارید

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...