2777
2789

سلام خوشگلا😍

بیاین اینجا هرکاری که روزانه واسه بهتر شدن پوست و موهامون انجام میدیم و بهم یاد بدیم از تجربیات هم استفاده کنیم که تا عید عالی بشیم😍😍😍

اول از خودم شروع میکنم:

من صورتم چربه تقریبا و جای جوش یخورده دارم ک دیشب رفتم عطاری و بهم ی محلول ضدجوش داد و کرم ضدجوش ادیب 

کرم ادیبو واقعااا راضی بودم ازش ینی دیشب تاحالا دوبار زدم خیلی صورتمو روشن میکنه😍

و اینکه ماسکای خونگی ک میزنم مثل:جوش شیرین ک عالیه_کف دریا+ماست (واسه شفافیت)

اب خیار و گلاب (روشن شدن و جای جوش)

کلی ماسک هس ک استفاده میکنم اما خب حال ندارم بقیشو بگم😂

شبا هم روغن فندوق میزنم ب ابروهام واقعااا عالیه خیلی پر تر شدن😍

شماهم بگید!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تغذیه خوب

استراحت کافی

ریلکسسسسسس بودن

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

فقط اسکراب میزنم فعلا...

سرکه سیب و آب اسپری میکنم به صورتم

چربه پوستم و منافذ باز داره و یه عالمه جوش سرسیاه

شل و افتاده شده چون لاغرم

مژه هامم خیلی ریخته با اینکه نه اهل ریملم نه فر مژه

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق