2777
2789
عنوان

کیا با بی بی چک منفی باردار بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 121955 بازدید | 49 پست

هی

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
منم ۸ روزه از پری گذشته اما بی بی منفیه منتظرم تا آخر هفته اگه پری نیومد برم آز

سلام, شما باردار بودی گلم؟ 

منم امروز 8 روزه ک تاخیر دارم, بیبی زدم منفی بود... خیلی خورد تو ذوقم :( 

چندروز دیگه دوباره اگه پریود نشدم, بیبی بزنم ببینم چی میشه... توکل بر خدا

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جانم من همین علائم رو داشتم بی بی چک بعد یه ساعت یه هاله کمرنگ انداخت دیروز رفتم آز مثبت بود

سلام دوست عزیز.. ببخش شما او تایمی که این بی بی چک گذاشتین در چه حد حاله کمرنگ انداخت جوری بود که دیده میشد؟ 

من دیروز بی بی گذاشتم ی هاله دیدم ولی بزور دیده میشه یکی میگ درسته یکی میگه نه 

🚶‍♀️     🕳️   🕳️🕳️
نمیخوام الکی امیدوار بشی ..... ایشالا ک حامله باشی 😘...  ولی من 10 روز از پریودم گذشته بود بی ...

سلام عزیزم منم عدد بتا گفت ۱۰ و نیستی بعد چند روز بعدشم پری شدم ولی مثل همیشه نبود یک سوم قبل بود بعد چند باری سر درد های عجیب داشتم و دل درد زیر شکم سمت چپ دارم و دوبار حس کردم زیر نافم یچیزی مثل حباب ترکید حالت تهوع ام گاهی دارم معده درد ام کم دارم اشتهامم حس میکنم بیشتر شده ممکنه باردار باشم ؟؟؟؟