2777
2789
عنوان

قی کردن چشم نوزاد

681 بازدید | 22 پست

دوستان چشمای دخترم خیلی قی می‌کنه چیکار کنم هرچقدرم دکتر بردم دوبار بهش قطره دادن خوب نشده، میگن طبیعیه ولی الان سه ماهش شده بهتر که نشده هیچ بدترم شده خیلی نگرانشم کسی می‌دونه باید چیکار کنم؟

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قی چیه؟

گوشه چشم دیدی صبحا یه مایع زرد رنگی جمع میشه گاهی وقتا انقدر زیاده که پلک ادم به هم میچسبه به اون میگن قی کردن

عزيزم ببر متخصص چشم پزشكي به احتمال زياد مجاري اشكيش بستس يه پماد با يه ماساژ چشم بهت اموزش ميده كه ...

این کارو کردم دکترم ماساژ چشمشو بهم یاد داد منتها نمی‌ذاره این کارو بکنم همش گریه میکنه

مربوط به تنگ بودن مجرای اشک چشم نوزاد میشه تا یک سالگی خوب میشه دختر منم همینطور بود گوشه چشم که سمت ...

مرسی عزیزم حتماً

شاید مجرای اشکش بسته ببرش دکتر خوب قطره بده

واللا دکترش یکی از بهترین دکترای اینجاست، قطره هم داد خوب نشد

این کارو کردم دکترم ماساژ چشمشو بهم یاد داد منتها نمی‌ذاره این کارو بکنم همش گریه میکنه

اشكال نداره به گريه هاش توجه نكن تند ماساژ بده روزي سه بار بذار خوب بشه وگرنه بعد يكسالگي باز نشه بايد ميله بندازن به مجاريش  تو ماساژ بده با فشار ماساژ بده نترسي فقط انگشت يذاري رو مجراي اشكيش همونجوري كه دكتر گفته ماساژ بده 

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

دختر من دنیا اومد اینجوری بود دکتر قطره داد نریختم بعد دوسه روز برطرف شد البته خیلی خفیف بود

نه واسه این شدیده الانم سه ماه شده اینجوریه، اتفاقا اوایل اینجوری نبود الان خیلی بدتر شده

اشكال نداره به گريه هاش توجه نكن تند ماساژ بده روزي سه بار بذار خوب بشه وگرنه بعد يكسالگي باز نشه با ...

باشه عزیزم حتماً، خدا کنه خوب‌شه فکرمو خیلی درگیر کرده

واللا دکترش یکی از بهترین دکترای اینجاست، قطره هم داد خوب نشد

دختر منم همینطور بود چشماش..بردم متخصص چشم گفت پماد و اینا درمانش نیست البته بهم داد گفت بزن ولی میگفت خودش باید مجرای اشکیش باز بشه اگه تا یکسالگی نشد بیا میل بزنیم که تا یکسال که شد خوب شد...اون ماساژم درکتر بهم یاد داد ولی گفت باز کمکی به بازشدن مجرا اشکی نمیکنه فقط چرک های که جمع شده رو باعث میشه تخلیه شن

دختر منم همینطور بود چشماش..بردم متخصص چشم گفت پماد و اینا درمانش نیست البته بهم داد گفت بزن ولی میگ ...

پس ماساژم میگی فایده نداره؟ یعنی باید صبر کنم خودش خوب شه؟ اون قطره های که میدن به نظرم بیشتر برای پاک کردن چشمه چون هربار میزنم میبینم کلی قی می‌کنه همراه اشک از چشماش میاد بیرون