2777
2789
عنوان

باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 59 پست
نمیدونم خیلی ازش اسرار کردم که بگه ولی گفت باید رودر رو صحبت کنیم

من احساس میکنم کامل طلاق نگرفته دچار مشکل شدن یه طلاق توافقی بیشتر از چهار ماه طول میکشه چطوری به این زودی طلاق گرفتن؟ میخواد از تو مطمئن بشه طلاق بده زنشو اگه هم بگی نه بره منت زنشو بکشه

این آقا بازی کردن با زندگیه دیگران شده عادتش

اول شما رو ول کرد رفت بعدم یه بیچاره دیگه رو گرفت،اونم ول کرد رفت.مطمئن باش بازم ولت میکنه میره

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چي شد كه عاشق شما بود ولي ول كرد رفت و با يكي ديگه عروسي كرد تو بيست و يك سالگي؟ بعد چهار ماه هم طلا ...

چند بار اومد خواستگاریم ولی خانوادم اصلا قبولش نداشتن گفتن بچه اید چند وقت بعد خبر ازدواجش رسید بهم امروز هم طلاق به گفته خودش دلیل داشته برا این کارش و قرار گذاشتیم که باهم صحبت کنیم

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
چرا وقتی عاشقشم و میدونم که اون تقصیری نداشته باید بیخیالش شم باید دلیلی داشته باشه برا این کارش

مگه بچه کوچولو بوده که بزور زنش بدن؟ تا حالا فکر کردی چقد برا زنش قربون صدقه رفته چقد بوسش کرده چقد نازشو کشیده اون وقتا یه لحظه ام فکر زجرایی که تو کشیدی نبوده این فکرا غرورتو جریحه دار نمیکنه؟ 

از خدا میخام عقلت جلوی قلبتو بگیره 

تحمل شرایط سخت تو خونه مادری هزاران بار راحت تره چون بالاخره امیدی داری برا ازدواج خوب.

ولی فک کن وارد زندگی شدی از شوهرت خیانت دیدی دیدی دست بزن داره بد دهنه یا خیلی چیزای دیگه اونموقع میخای چیکار کنی درسته میتونی طلاق بکیری ولی دیگه اینی که الان هستی نمیشی روحت داغون میشه برا ازدواج مجدد کارت سخت تر میشه.

سنت خیلی کمه صبر کن میدونی همه ی این دلایلی که از خونوادت سردت کرده بخاطر شرایط سنی ات هستش 

حتی خود من وقتی باردار بودم حتی اخم مادرمو به چه چیزا تعبیر نمیکردم خیلی ام به خودم حق میدادم که من درست فک میکنم بعد زایمان که خودمو پیدا کردم با خودم میگفتم من چرا اونجوری فک میکردم😥😣 الان توام تو سنی هستی که دنبال راه فراری.

فرار کن خوب برو کلاس کامپیوتر کلاس هنری کلاس موسیقی کلاس زبان کلی کار داری لذت ببر.

ببخش طولانی حرف زدم خودم خواهر ۱۷ساله دارم درک میکنم روحیاتتونو.

خواهر من الان فک میکنه ما درکش نمیکنیم در حالیکه خوب باهامون حرف نمیزنه از ارزوهاش بگه از خواسته هاش بگه ما هم سعی کنیم برسونیمش به خواسته هاش شما سعی کن حرفاتو بزنی همه مشکلات از حرف نزدنه

تظاهر میکنم به زندگی کردن
رابطه كامل داشتي؟ پسره چيكاره س؟

رابطه کامل چیه دیگه!!!خیلی منحرفید اونقد هم از خدا بی خبر هم نیستم که بذارم مرد نامحرم حتی دستشو بزنه به دستم چه برسه به رابطه....یعنی میگم خیلی رفت و امد داشتیم و باهاش رابطه دوستی داشتم

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
چند بار اومد خواستگاریم ولی خانوادم اصلا قبولش نداشتن گفتن بچه اید چند وقت بعد خبر ازدواجش رسید بهم ...

ما ازت دوتا لباس بیشتر پاره کردیم حرف حقو گفتیم اگه برا خودت ارزش قائلی به آدمی که ولت کرده رفته اعتماد نکن در ثانی تو دختری چرا باید با یه مرد مطلقه خیانتکار ازدواج کنی؟

رابطه كامل داشتي؟ پسره چيكاره س؟

مکانیک میخونه دانشگاه دولتی نجف اباد ترم یکه 

راستش نميتونم درست راهنماييت كنم چون برام عحيبه يه جوون بيست و يك ساله كه احتمالا كار درست و حسابي هم نداره عاشق يكي باشه خواستگاري بره و بخاطر سن كم قبول نكنن بعد به جاي صبر كردن بره ازدواج كنه 

بايد ببيني دليل خانواده ات براي رد كردنش چي بوده 

بخاطر فرار از شرايط نامساعد خونه خودتو از چاله تو چاه ننداز

چرا وقتی عاشقشم و میدونم که اون تقصیری نداشته باید بیخیالش شم باید دلیلی داشته باشه برا این کارش

داری فقط خودتو گول میزنی

ما هر چی‌بگیم فایده نداره

برو باهاش بمون بعد ببین سرنوشتت چی میشه..

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
رابطه کامل چیه دیگه!!!خیلی منحرفید اونقد هم از خدا بی خبر هم نیستم که بذارم مرد نامحرم حتی دستشو بزن ...

عزيزم نوشتي رابطه داشتم

منم سوال كردم

اين جمله همين معني رو ميده

شما بايد بهتر مي نوشتي گلم.

همیشه دوست داشتم مستقل باشم وولی چون بچه طلاقم و با مامانبزرگ و پدربزرگ و مادرم زندگی میکنم همیشه سر ...

از چاله میفتی تو چاه..اصلااا اینکارو نکن

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..
رابطه کامل چیه دیگه!!!خیلی منحرفید اونقد هم از خدا بی خبر هم نیستم که بذارم مرد نامحرم حتی دستشو بزن ...

خوب عزیزم از اول بگو دوست بودیم رابطه میگی ادم ذهنش منحرف میشه خو

تظاهر میکنم به زندگی کردن
ما ازت دوتا لباس بیشتر پاره کردیم حرف حقو گفتیم اگه برا خودت ارزش قائلی به آدمی که ولت کرده رفته اعت ...

دختره کلش داغه نمیدونه داره چه اشتباهی میکنه..ولش کن

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔