2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین درمورد صورت حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 56 پست
من یه چند وقته شروع کردم واسه زیر چشمام روغن بادام تلخ میزنم فکر کنم داره جواب میده

برای رفع گودی یا تیرگی؟

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
منم صورتم جوش داره نمیدونم چیکار کنم اخرش سیگاری میشم😭😭

سیگار که بدتر پژمرده میکنه😁😁😁

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میکرودرم انجام دادم خوبه فقط باید بری مرتب و متاسفانه لایه محافظ پوست میره ، پوست نازک میشه ب محض نزدن ضدافتاب لک میشه پوست ،حواستون باشه میکرونیدلینگ هم دوستم رفت خوب شده ولی من ترجیحم اینه ب مرور زمان با دارو و مراقبت خوب بشه 

ووووای منم همینطور ..باورت میشه یه سال ونیمه دیگه اصلاح نرفتم

منم نرفتم😵 ببخدا هر جا میرفتم محال بود کرم بزنم همه خوششون میومد از پوستم حالا با مشت مشت کرم میپوشونم لک ها 

خدا لعنتش کنه 

اما چن هفته ایه ماسک باقلا میزارم کمرنگ شده واقعا 😓 دکتر  گیاهی  رفتم داد

منم صورتم جوش داره نمیدونم چیکار کنم اخرش سیگاری میشم😭😭

من یه کرم دارم ضد جوشه الان بیرونم پیشم نیس اسمشم یادم رفته ولی عالیه تو دو روز جوشو درمان میکنه عصر خونه رفتم اسمشو بهت میگم.

💏"You & me 💕make a wonderful "We
دوستان واسه جای جوش روی صورت چی بزنم ی زد آفتاب هم واسه پوست چرب و جوش دار معرفی کنید بهم؟

جایه جوش باید ضد لک بزنید

ضد افتاب من پرایم میزنم خوبه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

از جوونی هوای پوستتون و داشته باشین که مجبور نشین بعدا برین زیر دستگاه کک و مک که چیز بدی نیست الان کک و مک جز زیبایی حساب میشه مگه ندیدی برا خودشون کک و مک میزارن مردم.دونه سرسیاه و این چیزا هم که با ماسک و این چیزا رفع میشه میمونه اسکار اونم برو دکتر به پوستت برسی باور کن مثل آینه میشی من خودم اصلا قبلا پوستم خوب نبود البته بعضی وقتا هم ادم دچار وسواس میشه خودمون و با عکسای نتی و اینجور چیزا مقایسه میکنیم و گیر الکی میدیم مثلا اون روز یه خانومی میگفت منافذ باز لیزر کنیم اصلا منافذ باز چیزی نیست که آدم به خاطرش بره لیزر ادریانا لیما هم منافذ باز داره یا استرچ مارک یا خیلی چیزای دیگه واقعا اینا چیزی نیستن که ادم بخواد خودشو براشون اذیت کنه