الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من میکرودرم انجام دادم خوبه فقط باید بری مرتب و متاسفانه لایه محافظ پوست میره ، پوست نازک میشه ب محض نزدن ضدافتاب لک میشه پوست ،حواستون باشه میکرونیدلینگ هم دوستم رفت خوب شده ولی من ترجیحم اینه ب مرور زمان با دارو و مراقبت خوب بشه
از جوونی هوای پوستتون و داشته باشین که مجبور نشین بعدا برین زیر دستگاه کک و مک که چیز بدی نیست الان کک و مک جز زیبایی حساب میشه مگه ندیدی برا خودشون کک و مک میزارن مردم.دونه سرسیاه و این چیزا هم که با ماسک و این چیزا رفع میشه میمونه اسکار اونم برو دکتر به پوستت برسی باور کن مثل آینه میشی من خودم اصلا قبلا پوستم خوب نبود البته بعضی وقتا هم ادم دچار وسواس میشه خودمون و با عکسای نتی و اینجور چیزا مقایسه میکنیم و گیر الکی میدیم مثلا اون روز یه خانومی میگفت منافذ باز لیزر کنیم اصلا منافذ باز چیزی نیست که آدم به خاطرش بره لیزر ادریانا لیما هم منافذ باز داره یا استرچ مارک یا خیلی چیزای دیگه واقعا اینا چیزی نیستن که ادم بخواد خودشو براشون اذیت کنه