2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین درمورد صورت حرف بزنیم

488 بازدید | 56 پست

تو اینستا نوشته رفع گودی زیر چشم با دستگاه 

خوش بحال بعضی ها صورت صاف دارن من کک مک جای اسکار رو صورتم زیر چشام گود دونه سر سیاه اینا هم میزنه

برام  دعا کنید خیلی محتاج دعا شما عزیزان هستم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینستا خیلی چیزا مینویسه اهمیت نده

با کرم ها هم میشه برطرف کرد

من برا جوش ها و جاش اکتی پور میزنم خیلی خوبه

کک و مک هم دارم از بچگی 

الان ضد لک اوریاژمیزنم خیلی بهتر شده

ضد آفتاب هم خیلی موثره

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

من پوست صورتم عالی بود انگار صورت بچه بود😵رفتم اصلاح زن بیشعور نمیدونم چکار کرد پوست صورتم قرمز شد و شبیه تاول زد حالابعداز یکسال هنوز جاش قهوه ایه رو گونه هام بدجور معلومه 😖😖😖😖

من خودم همش ماسکای گیاهی به پوستم میزنم الوورا گلاب ماست... پوستم خداروشکر مثل اینه شده از وقتی استفاده میکنم

برا مو هم هفته ای دو بار روغن تراپی میکنم عالیه راضیم

💏"You & me 💕make a wonderful "We
این روزا دیگه با درمان های طبیعی و خانگی همه کار میشه کرد راحت کل عیوب صورتو برطرف میکنن

خب بلدی بگو

برام  دعا کنید خیلی محتاج دعا شما عزیزان هستم